Poster EpicaretrospectEpica’s spraakmakende concert Retrospect, nu zaterdag 23 maart a.s. in het Klokgebouw in Eindhoven, is nagenoeg uitverkocht. Er zijn op dit moment nog enkele tickets te koop maar de verwachting is dat die uiterlijk morgenvroeg verkocht zijn. Vanavond is de Nederlandse symfonische metalband te zien in De Wereld Draait Door op Nederland 3.

Gisteravond speelde de band live bij 3FM Serious Radio (terug te horen vanaf 1 uur 38 min.). Komende week worden de allerlaatste 10 tickets verloot bij 3FM-DJ Ingrid Perez. Inmiddels zijn er ook al bijna tweeduizend zogeheten Retrostream tickets verkocht, waarmee de koper de show live en in HD kwaliteit kan volgen op Internet. Op deze manier beleeft hij een exclusieve concertervaring met perfect uitzicht, alsof hij daadwerkelijk zelf in de concertzaal voor het podium staat. Deze Retrostream is een gebaar naar de vele (vooral buitenlandse) fans die er niet bij kunnen zijn, maar de show toch graag live en in real time willen bijwonen.

Retrospect
Deze show wordt Epica’s meest ambitieuze tot nu toe, compleet met een 70-koppig Hongaars koor & orkest. Internationale gasten en special effects maken dit unieke evenement extra bijzonder. De deuren van het Eindhovense Klokgebouw gaan om 19.00 uur open. De show zelf begint om 20.30 uur en zal tot 23.30 uur duren. Om 3.00 uur is ook de afterparty afgelopen. Alle info over de show staat hier.

Online stuff

* www.epica.nl
* www.epica-retrospect.com
* https://www.facebook.com/epica