Op 20 en 21 maart wordt het beursgebouw in Eindhoven wederom omgetoverd tot een wereld vol fantasie, gothic en middeleeuwen door middel van entertainment, muziek, workshops en een grote markt. Menig liefhebber kan hier zijn hart ophalen, maar ook gasten die nog nooit zoiets meegemaakt hebben zijn van harte welkom. Zaterdagochtend openen de deuren om 10.00 uur en sluiten deze om 20.00 uur. Op zondag begint de beurs  om 10.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

De markt bestaat uit kramen met een ruim en zeer gevarieerd aanbod op het gebied van gothic attributen, kleding, beeldjes, middeleeuwse artikelen, fantasy artikelen en meer.
Op het podium zullen de Ierse Folkbands Rapalje en Cloggy Dew, de Gothic bands Asrai en Annatar en de balfolk bands Orfeo en Embrun, Kelten zonder Grenzen en Tales of Ale, hun muziek ten gehore brengen. Sommige zijn al bekende namen op een dergelijk  evenement, maar ook dit jaar introduceert Phantasium weer aan aantal nieuwe bands.
Het entertainment is opvallend in zijn verscheidenheid. De, ver over de landsgrenzen bekende bodhran bouwer uit Veldhoven, Branden White  zal een workshop Bodhran spelen geven. Een aantal bekende en (nog) niet bekende schrijvers en tekenaars zullen boeken en tekeningen presenteren, maar dit is maar een klein stukje uit het uitgebreide entertainment wat op Phantasium te zien,luisteren of te doen  is. Een aantal onderdelen van het entertainment zijn een primeur  voor Phantasium en het fantasy, gothic- en middeleeuwen wereldje in het algemeen.

Phantasium is voor iedereen toegankelijk met redelijke toegangsprijzen.
Jong en oud, Gothic, fantasy en middeleeuwen liefhebber en een ieder die het gewoon eens wil bezoeken, zijn op 20 en 21 maart aanstaande van harte welkom in het beursgebouw te Eindhoven. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.phantasium.nl