peter-pan-speedrockFeestDJRuud en Peter Pan Speedrock hebben beide aangegeven dit jaar te stoppen na jarenlang zeer succesvol door binnen- en buitenland getoerd te hebben. Maar eerst wordt er nog flink uitgepakt bij hun aller, állerlaatste festivalshow tijdens FestyLand en zetten ze zwaar geschut in!

FeestDJRuud XXL
Met FeestDJRuud
stap je in een rollercoaster ride die je gegarandeerd mee terug neemt naar de beste tijd van je leven, laat zingen en springen op de hits van nu en je stiekem alvast introduceert aan de knallers van de toekomst. Tijdens FestyLand haalt FeestDJRuud alles uit de kast en zet hij niet zomaar een show neer, maar een XXL show! Wat dat inhoudt? Bijzijn is meemaken!

Peter Pan Speedrock
Een internationale afscheidstournee in 2016 wordt het laatste hoofdstuk in het jongensboek van ’s lands hardst werkende rockband Peter Pan Speedrock. Alle dromen zijn uitgekomen, alle ambities waargemaakt. Het Peter Pan Speedrockverhaal is verteld, het boek mag dicht. Maar niet voordat de rockers nog eenmaal de PulFiction omtoveren tot een zwetende, dampende moshpit! Wie durft?

Check hier het promofilmpje met FeestDJRuud en Dikke Dennis van Peter Pan Speedrock: https://youtu.be/KuURa5TrA28

Online ticketverkoop (ook camping- en camper/caravantickets)

Tickets online verkrijgbaar, ook in combinatie met camping, via de website waar alle ticket-info handig op een rijtje staat.

Regionale voorverkoopadressen voor de fysieke tickets:
Eetpunt ’t Plein – Volkel, Eethuis De Buurman – Odiliapeel, Guitar King – Boekel, Hap & Stap – Zeeland, Uitpunt – Veghel, Paperpoint – Heeswijk, Jan van Roessel – Schijndel.

Kaarten zijn tevens verkrijgbaar bij alle Primera Winkels in Nederland, waaronder Primera Uden.

Website & Social Media
Volg de FestyLand website en social media (o.a. Facebook, Youtube) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuwtjes.