FestyLand camping uitverkocht!
Stylus DJ’s ft. Giel Beelen en Next Best Band winnaar Staton aan programma toegevoegd
Dit jaar gratis Wi-Fi op FestyLand

Als een rimpelloze vijver onder een strak blauwe hemel, wachtend op de eerste steen die de feestelijke deining gaat veroorzaken. Zo ligt het nog maagdelijke en zonovergoten terrein van FestyLand, officiële afsluiter van het festivalseizoen 2012, er momenteel bij. Inmiddels is zojuist het  állerlaatste campingticket verkocht en zijn er last minute toevoegingen aan het toch al niet geringe programma. De (voor)verkoop van de tickets van het festival zelf loopt een stuk voor op die van vorig jaar.

FestyLand update
De Stylus DJ’s met 3 FM-DJ Giel Beelen zijn dit jaar ook op Festyland te zien en horen. Giel’s 3 FM-collega’s Barend en Wijnand presenteren de Main Stage en de 3FM Serious Talent Stage, waar Dirty Denims, The Hype, Drive Like Maria (op vrijdag) en Mattanja Joy Bradley, Handsome Poets, Pioneers of Love, Daily Bread en Splendid (op zaterdag) de publiekstrekkers zijn. Ook toegevoegd is de winnaar van Next Best Band FestyLand Challenge: Staton zal morgenavond (vrijdag 12 oktober van 20.15-21.00 uur) op FestyLand optreden. Een andere last minute wijziging in het programma is dat op zaterdag op de Rock-In-Stock Stage de bands Kill Ferelli en Navarone van plek wisselen.

Ongemotiveerd Kunstenaars Collectief haalt finish van het festivalseizoen
Het Ongemotiveerd Kunstenaars Collectief (OKC) zorgt voor een daverende festival finish, ze begeleidt de bezoeker op een ludieke manier naar de symbolische finish van het festivalseizoen als hij of zij de poort nadert van FestyLand.

Ticketinfo
Op de site van FestyLand staat alle ticket-info handig op een rijtje:
Vrijdag                                                € 30,-
Zaterdag                                             € 38,-
Zondag                                                € 10,-
Combi vrij + zat                                € 43,-
Weekend vrij + zat + zon             € 48,-
Camping                                             € 15,-

 LET OP!!! ALLE TICKETS ZIJN AAN DE DAGKASSA – INDIEN VOORRADIG – €10,- DUURDER, MET UITZONDERING VAN DE CAMPING- EN ZONDAGTICKETS. DEZE KOSTEN AAN DE DAGKASSA €5,- extra.

Editie 2011
Vorig jaar genoten maar liefst 27.000 festivalgangers van ruim 80 live-acts (tegenover 20.000 bezoekers in 2010) en raakte de zaterdag uitverkocht. Op de website staat de aftermovie van deze zeer succesvolle editie, toen FestyLand tevens genomineerd werd voor een European Festival Award in de categorie Best Medium Size .

Website & Social Media
Volg de FestyLand website en social media (o.a. Facebook, Twitter, Youtube) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuwtjes.