Logo FestyLand 2015 (1)Op vrijdag 7 oktober en zaterdag 8 oktober vindt de negende editie van FestyLand plaats op recreatiepark Hemelrijk in Volkel! De eerste namen zijn inmiddels bekend: Douwe Bob & Band, Andy Frasco (USA), Sick Individuals, The Wetnecks, Puinhoop Kollektiv en Baby Blue! De Early Bird voorverkoop is gestart; de eerste 3.000 snelle beslissers kunnen profiteren van een mooie korting voor dé afsluiting van hét festivalseizoen!

Eerste namen
De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor Douwe Bob! Na de succesvolle samenwerking met Anouk, welke de hit Hold Me opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1-spot van de Album Top 100. De zomerhit Sweet Sunshine is vervolgens niet van de radio te branden en met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land. Tijdens het Eurovisie Songfestival in Stockholm weet hij met z’n hit Slow Down een mooie elfde plek te bemachtigen, speelt hij op Pinkpop, staat een eigen show in de Heineken Music Hall op de agenda en toert hij in het najaar met zijn band, waarbij hij onder andere FestyLand aan zal doen! Vorig jaar speelde Andy Frasco (USA) samen met z’n band de hele PulFiction en FestyLand Acoustic plat. Met zijn opzwepende party blues muziek neemt hij de Californische zon mee naar FestyLand. Zijn optredens worden omschreven als een georganiseerde chaos dat aan zal zetten tot een goede danspartij!
Na meerdere wereldwijde nummer 1 hits, support van de grootste namen binnen de scene en een tourschema langs de grootste festivals in de wereld zoals Tommorowland, ULTRA, Sensation, Mysteryland en Creamfield, is het duidelijk dat
Sick Induviduals hun plek verdiend hebben binnen de muziekindustrie. De zeven broers van The Wetnecks (Alabama, USA), zijn in razend tempo bezig om Nederland te veroveren! Deze nieuwe festivalsensatie speelt bekende hits van toen en nu in een Hilbilly stijl en zet gegarandeerd de boel op de kop! Paaspop en 7th Sunday werden al plat gespeeld, nu is FestyLand aan de beurt! Drukke tijden voor de mannen van Puinhoop Kollektiv! Dit energieke en interactieve trio deed in 2015 maar liefst 175 shows in binnen- en buitenland in samenwerking met Jägermeister en de mannen staan tevens aan het roer van het eerste LandaGucha Festival deze maand! De zes muzikaal gedreven jonge honden van Baby Blue spelen nummers uit de jaren ‘50 tot en met die van de hedendaagse hitlijsten. Het brede en zeer toegankelijke repertoire vliegt je in een hoog tempo om de oren, waarbij stilstaan geen optie is! Het enthousiasme, de uitstraling en kwaliteit blijken de sleutel tot hun huidige snelgroeiende succes!

Start Early Bird voorverkoop 2016
De Early Bird voorverkoop is inmiddels via www.festyland.nl van start gegaan. De eerste 3.000 combi-tickets en 2-dagen tickets kunnen met €5,- korting worden aangeschaft. Nog nooit zijn er in het eerste weekend al zoveel tickets in de voorverkoop verkocht! Geniet van 2 dagen FestyLand op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober en het Heerlijk Heerlijk Hemelrijk Festival op zondag 9 oktober, wat op hetzelfde festivalterrein plaatsvindt. Camping- en campertickets gaan ook meteen in de verkoop! Losse dagtickets zijn later verkrijgbaar.

De Early Bird ticketprijzen exclusief fee voor FestyLand 2016:
2-dagen ticket FestyLand (vrijdag en zaterdag) €42,50 (in plaats van €47,50)
Combi-ticket (2-dagen FestyLand + Heerlijk Hemelrijk Festival) €47,50 (in plaats van €52,50)
Campingticket €18,-
Camper / Caravanticket €30,-

Leeftijd
Tijdens FestyLand op vrijdag 7 oktober en zaterdag 8 oktober geldt er een minimum leeftijd van 18 jaar. Het Heerlijk Hemelrijk Festival op zondag 9 oktober daarentegen kent geen leeftijdsgrens.

Editie 2015
Vorig jaar mocht de organisatie op vrijdag en zaterdag maar liefst 28.000 bezoekers binnen de FestyLand-poorten verwelkomen, waarvan 1.800 op Camping Hemel Te Rijk verbleven. Op zondag wisten 9.000 festivalgangers het Heerlijk Hemelrijk Festival te vinden. Op de FestyLand website staat de aftermovie van 2015.

Website & Social Media
Blijf op de hoogte via de FestyLand website en Social Media (Facebook, Instagram).