Het driedaagse festival FestyLand voegt in de laatste week voor het festival nog een aantal programmaonderdelen toe. In het FestivalCafé zullen artiesten en gelegenheidscolumnisten hun eigen columns gaan voordragen. In de EetertainTent speelt op zondag een aantal akoestische acts en voor de entreetent wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een welkomstprogramma.

FestyLand vindt plaats op 15, 16 en 17 oktober op Landgoed Hendrickx in Volkel. Meer dan 80 rock-, dance-, pop-, theater- en amusementsacts staan er op het programma, waaronder Di-rect, Rowwen Hèze, Guus Meeuwis & Band, Erick E en Joost van Bellen.
André Manuel en Bart Balletjes alias Mr. Balls zijn twee van de artiesten die een column zullen schrijven en voordragen in het gezellige FestivalCafé, waar speciaalbier van de tap verkrijgbaar is. Onder meer singer/songwriter John Henry, Dos Paulos en Twenty Sicks zijn toegevoegd aan het programma in de EetertainTent op zondag en een aantal verrassingsacts in de EntreeTent zal het publiek op stijlvolle wijze een warm onthaal bieden.
Met het aanhoudende mooie nazomerweer is de verwachting dat de dit jaar ingevoerde camping voor festivalgangers een groot succes gaat worden. Het campingterrein bevindt zich op minder dan een steenworp afstand van het festivalterrein.

Ticketprijzen en openingstijden
Kaarten voor de vrijdag en zaterdag kosten per dag € 25,-. Op zondag bedraagt de entree € 10,-, kinderen t/m 12 jaar hebben deze dag gratis toegang. Een combi-ticket voor vrijdag en zaterdag kost € 35,-. Tickets voor het hele weekend zijn verkrijgbaar voor € 45,-. Kaarten zijn online te koop via FestyLand Tickets, alsmede bij een aantal regionale voorverkoopadressen. Zie eerder genoemde webpagina voor een overzicht van deze adressen. Het festivalterrein is op vrijdag 15 oktober open van 19.00 tot 02.00 uur, op zaterdag 16 oktober van 14.00 tot 02.00 uur en op zondag 17 oktober van 12.00 tot 21.00 uur.

FestyLand kent dit jaar voor het eerst een camping. Een plek op de camping is enkel te reserveren via campingvoor € 20,-. De camping is open vanaf vrijdag 15 oktober om 15.00 uur tot maandag 18 oktober om 12.00 uur. Zie www.festyland.nl voor uitgebreide informatie over het festival.