VOLKEL – FestyLand, hét driedaagse crossover Festival der Zuidelijke Nederlanden, komt er weer aan. Aan de Antoniusstraat in Volkel/Uden is op 15, 16 en 17 oktober jong en oud welkom voor een compleet circus.

FestyLand heeft vanaf nu een volledige samenwerking met Par-T Events en Paaspop Events. Een bundeling van krachten die onder meer geresulteerd heeft in een nog breder aanbod in muziekstijlen, extra podia, een heuse camping en een nieuwe, frisse huisstijl. Komt dat zien, de tickets van dit driedaagse circus zijn nu te koop!

Bundeling van krachten uit de regio
Na twee succesvolle edities viert FestyLand dit jaar alweer haar derde editie. Dat is een goede reden voor drie volle dagen feest! Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 oktober ontstaat er op het festivalterrein in Volkel/Uden een mega circus voor iedereen met trommelvliezen, pupillen en smaakpupillen. De rode lijn is de totale sfeer, die moet voor iedereen goed zijn. Om dit zo goed mogelijk aan te kunnen bieden is FestyLand vanaf dit jaar een volledige samenwerking aangegaan met Par-T Events en Paaspop Events. Twee partijen die ervaring hebben met grote, brede festivals zoals Paaspop en 7th Sunday Festival. Het resultaat van deze krachtenbundeling is voor iedereen direct zichtbaar: een nieuwe, frisse huisstijl. Verder is er dit jaar voor degenen die het maximale uit het weekend willen halen, geen minuut willen missen en de totale sfeer willen proeven een heuse camping. FestyLand doet er weer een flinke schep bovenop; komende editie 3 dagen, 6 podia, 7 tenten en meer dan 80 acts!

Extra podia, een nog breder muziekprogramma
Voor haar derde editie gaat FestyLand nog verder de breedte in. Dit jaar zijn er nog meer verschillende topbands, dj’s, theater, artiesten en shows naast en door elkaar te vinden op het supertentenkamp van het festivalterrein. In de fantastische Jupilerstage is wederom het beste uit de hitlijsten te vinden met onder meer Guus Meeuwis en band, Frans Duijts in concert, Di-Rect en de revelatie Go Back To The Zoo. En in het Dance Palace staan op 16 Oktober de grootste dj’s, zoals Erick E en Sunnery James & Ryan Marciano. Nieuw dit jaar is een extra dance podium op zowel 15, 16 en 17 Oktober: Spektakulair. Verwacht elke dag dance acts die de volledige breedte van het muzikale speelveld benutten, zoals Vato Gonzalez & MC Tjen, Remy en Boemklatsch. Verder is er de nieuwe tent Pul-Fiction, gehost natuurlijk door De Pul uit Uden. Zij presenteren de beste rockbands uit de regio en verre omstreken; The 101’s, Intwine, Coldplace (UK) en nog veel meer. Deze podia zijn nog maar een kleine greep uit het volledige ‘circus’aanbod, zoals ook de Rocktober tent met BZB en de Chille met Nille tent met dit jaar op 16 Oktober gastoptredens van o.a,: 90’s NOW en The Darkraver en ook wereldmuziek. Voor ieder wat wils, want ook aan eten is gedacht!

Festivaltickets zijn nu te koop
Tickets voor FestyLand 2010 zijn vanaf nu te koop. Kaarten voor vrijdag en zaterdag kosten per dag kosten € 25,- (excl. fee.). Een combiticket voor beide dagen is extra voordelig en kost slechts € 35,- (excl. fee.). Het hele weekend feest is al mogelijk vanaf € 45,-. De tickets zijn gemakkelijk en snel te bestellen op www.FestyLand.nl en ook bij een aantal regionale voorverkoopadressen. Bekijk voor meer informatie, adressen, impressies, etc. de webstie: www.FestyLand.nl