FestyLand is officieel genomineerd voor een prestigieuze European Festival Award. Het evenement dat georganiseerd wordt door Stichting FestyLand, Paaspop Events en Par-T Events dingt mee in de categorie ‘Best Medium Sized Festival’. De organisatoren zijn verheugd over de nominatie en roepen iedereen op om te stemmen op FestyLand.

De nominatie voor de European Festival Awards (http://eu.festivalawards.com/vote/) is voor FestyLand een beloning voor het snel groeiende succes. In slechts vier jaar tijd groeide het uit van een regionaal evenement naar een festival met landelijke allure, dat dit jaar op 14, 15 en 16 oktober het festivalseizoen officieel afsloot met maar liefst 27.000 bezoekers.

De kracht van FestyLand
FestyLand heeft zich de afgelopen jaren definitief op de kaart gezet als dé afsluiter van het festivalseizoen. Daarbij wordt bij alles steeds meteen aan de bezoeker gedacht. Alle voorzieningen zijn aanwezig: verwarmde tenten, houten vloeren, food gecombineerd met entertainment en natuurlijk enthousiaste acts. Die service zal ongetwijfeld hebben bijgedragen aan de nominatie voor de European Festival Awards. Naast service voor de bezoeker staat FestyLand ook bekend als een erg open minded festival. Het programma is divers: pop, rock, dance en absurditeiten – ondanks deze grote diversiteit valt juist deze frisse totaalprogrammering op haar plaats tijdens hét driedaagse crossover-festival der Zuidelijke Nederlanden.

Over de organisatie
FestyLand wordt georganiseerd door Stichting FestyLand, Paaspop Events en Par-T Events. Drie sterke partijen uit de regio Zuid-Oost Brabant met ervaring in het organiseren van grote, brede festivals. Samen staan de organisatoren garant voor een gastvrij festival, verrassende decoratie, goede logistiek en een divers maar doordacht muziekaanbod en geven zo FestyLand een eigen karakter.

Over de European Festival Awards
De European Festival Awards worden jaarlijks uitgereikt. De verkiezing is onafhankelijk en de winnaars worden per categorie door het publiek gekozen. Begin januari worden op Eurosonic Noorderslag in Groningen de winnaars bekend gemaakt. Het publiek kan tot 6 december eenvoudig online stemmen via http://eu.festivalawards.com/vote/ FestyLand is terug te vinden in de 4e categorie Best Medium Sized Festival.