Pedro Pico Pop voegt een paar klinkende namen toe aan het programma. The Pin-Up Club (Johannes de Boom), Shaking Godspeed en The Road Home gaan de scheuren in het beton van oude MBI fabriek spelen op zaterdag 9  juni in Raalte. 

The Pin-Up Club
De organisatie van het Raalter festival is trots op het binnenhalen van The Pin-Up Club. Niemand minder dan Nederlands nummer één rockicoon Johannes de Boom is de oprichter van deze band. Johannes maakte jarenlang furore met zijn Shavers. De 63-jarige vond het tijd voor een nieuw initiatief en kwam met de Pin-Up Club. Voorzitter Maurice Endeman: “Het optreden van deze levende legende mag een beetje rocker simpelweg niet missen!”

Shaking Godspeed
Deze Achterhoekse band heeft geen zaal in Nederland overgeslagen het afgelopen jaar. Overal spelen ze de zaal plat met een keiharde dosis bluesrock. Het onlangs uitgebrachte tweede album ‘Hoera’ werd door alle muzikale media met veel lof ontvangen. Ze stonden al op Paaspop, Zwarte Cross, Sziget Festival in Hongarije en nu is Pedro Pico Pop aan de beurt!

The Road Home
Punk & Roll uit Twente! Deze jonge jongens uit Enschede omschrijven hun muziek als Blues Punksteen. Hiermee is een grote inspiratiebron al gegeven, naast bands als The Gaslight Anthem, Tom Waits en Social Distortion.

 

De voorverkoop voor Pedro Pico Pop is inmiddelsvan start gegaan. Tot en met aanstaande zondag is er de mogelijkheid om een Early Bird kaart te kopen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland en via de website en Facebook van het festival.