Die hard FortaRock bezoekers die al een ticket hebben of mensen die nog een ticket willen opgelet! De organisatie van FortaRock heeft besloten de ticketprijzen omlaag te halen wegens de tegenvallende line up. De organiastie heeft niet de bands weten te strikken waar ze op gehoopt hadden en kunnen dus geen programma bieden zoals dat de afgelopen twee jaar wel gelukt is.
Onderstaand bericht is te vinden op de facebook pagina van het festival.

Met de reeds geboekte bands voor FortaRock (Slipknot, Lamb of God, Epica, Parkway Drive, Papa Roach, Godsmack, Exodus, Clutch, Red Fang, Converge, Dying Fetus, Flotsam and Jetsam, Leprous, Sylosis, Enforcer en King 810) zijn we ervan overtuigd dat het weer een hele mooie dag gaat worden in het Nijmeegse Goffertpark, zaterdag 6 juni. Binnenkort worden de laatste namen bekend gemaakt. Ondanks dat we uitkijken naar de optredens van alle artiesten, beseffen we ook dat we met deze line-up niet direct de namen bieden die jullie waarschijnlijk verwachtten, met het oog op het programma van de voorgaande twee jaren. We hebben alles uit de kast getrokken, maar het is ons helaas niet gelukt om nog een aantal grotere acts te boeken onder Slipknot. Dit heeft met name te maken met de sterke internationale concurrentie en het beschikbare aanbod op 6 juni. Er worden zoals gezegd nog enkele bands toegevoegd aan het programma, maar hele grote namen zitten er niet meer in, hoezeer we dat ook gewenst hadden.

We zijn dan ook van mening dat het programma voor de komende editie niet geheel in verhouding staat met de huidige ticketprijs. Vandaar dat we hebben besloten om de ticketprijs te verlagen van € 67,50 naar € 49 (excl. 2,50 servicekosten). Deze verlaging gaat met terugwerkende kracht in. Alle huidige kaartkopers krijgen hierover persoonlijke bericht en een dezer dagen het teveel betaalde bedrag teruggestort op hun rekening.
Bron: Fortarock facebookpagina