Na hun debuut“Inflict The Inevitable” (2006) en een succesvolle tour in bepaalde delen van Europa, maakt het Nederlandse Fuelblooded nu deel uit van My Kingdom Music.  Daar brengen ze hun nieuwe album uit, “Off The Face Of The Earth” op 5 februari 2010. Met hun unieke melodische trash/death metal in de stijl van Trivium, Darkane & Megadeth, o.a. is Fuelblooded de vertegenwoordiger van het new Metal Millennium.

Dit erg ervaren combo levert een dynamische brok metal die vast gaat opvallen in de metal community. Trouw aan hun melodische thrash/death metal roots, zal Fuelblooded nieuw territorium gaan verkennen met hun nieuwe album. Mixed and mastered door producer Jonas Kjellgren (Scar Symmetry, The Abscence, Carnal Forge, o.a.), heeft “Off the Face of the Earth” niet alleen kristalheldere sound maar biedt het ook een range van nummers met een gevarieerdheid die men tegenwoordig zelden op een metal album hoort.

Commentaar Fuelblooded: “We zijn blij te werken met My Kingdom Music voor de release van dit album. Het duurde even voor we de juiste ‘partner in crime’ hadden we gevonden maar we hebben er vertrouwen in dat My Kingdom Music het album prima bij de metal massa gaat promoten.  ‘Off The Face Of The Earth’ is een stapje hoger dan ons eerste album en we kunnen niet wachten tot iedereen het kan horen. We willen zoveel mogelijk touren na de release. We zien jullie on the road in 2010!”

Het lang verwachte album zal vooraf worden gegaan door een videoclip for het nummer “The End Starts Here”, dat officieel zal worden gepresenteerd begin dit jaar. Een preview van de cover is te vinden op: en de tracklisting voor  “Off The Face Of The Earth” is als volgt:

– Tracklist
1. The End Starts Here
2. Discontinued Dormancy
3. When Passion Dies
4. Recipe For Demise
5. The Cult Of Ego
6. Off The Face Of The Earth
7. The Wrath Of A’ath
8. Pandemic Persection
9. Demonized

+ videoclip “The End Starts Here”

sample op http://www.myspace.com/fuelblooded

meer info op http://www.mykingdommusic.net