Kink FM bedankt haar luisteraars op vrijdag 16 september in het Utrechtse Tivoli samen met Go Back To The Zoo, GEM, The Deaf, Kensington en Rimer London. De afgelopen week konden luisteraars zich gratis aanmelden en het was dan ook al snel duidelijk dat de zaal bomvol zal zijn.

Eind juni werd bekend dat Kink FM per 1 oktober ophoudt te bestaan. Station manager Jantien van Tol: “Natuurlijk vinden we het heel erg jammer dat er na 16 jaar een einde komt aan het mooiste radiostation van Nederland. Maar naast de teleurstelling, zijn we ook heel trots op wat we in die zestien jaar hebben neergezet. Dit hebben we niet alleen gedaan. Kink FM zou nooit zo’n mooi station zijn geworden zonder hulp van muzikanten, platenlabels, de vele  partners waarmee we altijd hebben samengewerkt. Maar het is bovenal zo een mooi station geworden dankzij onze fantastische luisteraars, die ons altijd hebben gesteund!”

Daarom wil Kink FM haar luisteraars graag bedanken. Dat gaan ze doen met een eindfeest, ‘Kink bedankt’ geheten. Op vrijdag 16 september zullen de deuren van Tivoli aan de Oudegracht in Utrecht om 19.00 uur openen voor een avond waarop Kensington, GEM, The Deaf, Go Back To The Zoo en Rimer London optreden. De presentatie en muzikale omlijsting is volledig in handen van de Kink FM dj’s.

KINK
KINK is het platform van Nederland voor de liefhebber van goede pop- en rockmuziek. Via radio, internet, mobiel en tv worden zij door KINK op hun wenken bediend. Bekende KINK programma’s zijn onder andere New Music, KINK40 en 2 Meter Live met dj’s als Ingrid Pérez, Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Mark van der Molen en Diederik van Zessen.

www.kinkfm.com