Als een dik geoliede rocktandem zal deze double bill door PopEi denderen. We hebben het hier over de Eindhovenaren van Gods Monkey en het Tilburgse ROOF.

Met het in de lente verschenen debuut ‘From the Top’ in de achterzak is ROOF klaar om grote stappen te gaan zetten. De puike rocksongs, die van de hand zijn van frontman Martijn Simkens en gitarist Igor Sekulovic, zijn hoog energiek en uiterst catchy. De moddervette riffs worden aangedreven door de ritmesectie van Stef Gubbels op bas en drummer Roy Moonen. Dus bij deze, voor alle liefhebbers van Foo Fighters, Queens of the Stone Age, en vooruit… de vroege Soulwax, is ROOF verplichte kost.

En dan zijn we er nog niet, want we hebben ook nog eens een vette rockshow van Gods Monkey tegoed. De Eindhovense rockers brachten onlangs het door Theo van Rock geproduceerde eerste album ‘Room for a Pony’ uit en de rockmachine is gaan draaien. Met de reputatie van de band is niks mis, want die staat garant voor energiek en rauw. Voor de gene die van Masters of Reality, Foo Fighters en Nirvana houden, val even binnen, het zal je bevallen!

Wanneer: vrijdag 25 november
Waar: PopEi Eindhoven
Aanvang: 21:00 uur

Rockportaal.nl zal verslag doen van deze avond.