Gothic, Middeleeuwen en Fantasy evenement Phantasium voor de derde keer in het Beursgebouw te Eindhoven

Op 26 en 27 februari aanstaande is het beursgebouw in Eindhoven wederomomgetoverd tot een wereld vol fantasie, gothic en middeleeuwen door middelvan entertainment, muziek, workshops en een grote markt. Menig liefhebber kanhier zijn hart ophalen, maar tevens nodigen wij de mensen die een evenementals Phantasium nog nooit hebben meegemaakt om te komen genieten van deunieke sfeer. Zowel zaterdag als op zondag kan men van 10.00 tot 18.00 uur indeze wondere wereld terecht

De markt biedt een ruim en zeer gevarieerd aanbod op het gebied vanaccessoires, kleding, schoenen, sieraden, beeldjes, middeleeuwse artikelen,fantasy artikelen en meer.Op het podium zullen de Folkbands Rapalje en Cloggy Dew en de balkfolk bandKelten zonder Grenzen hun muziek ten gehore brengen. Tevens zal onder leidingvan Kelten zonder grenzen een workshop plaatsvinden voor een ieder die graagdanst en kennis wil maken met het Balfolk, maar daarnaast heeft Phantasiumweer twee verrassende acts. Zowel de Duitse Gothic band Q’ntal als demiddeleeuwse band Estampie zullen op het podium staan en helemaal uniek ishet optreden van Ball Noir. Deze band heeft een opvallende combinatiegevonden tussen Balfolk, metal en doom en zal op Phantasium menigeen totverbazing brengen met deze unieke sounds.

Het entertainment is opvallend in zijn verscheidenheid. Een aantal bekende en(nog) niet bekende schrijvers en tekenaars zullen boeken en tekeningenpresenteren, er is een heuse kunstexpositie waar men een introductie kan volgenin onder andere Keltisch tekenwerk en ancaustic art en men men kan lerenvechten zoals men dit in de middeleeuwen deed, maar dit is maar een kleinstukje uit het uitgebreide entertainment wat op Phantasium te zien, luisteren of te doen is.

Jong en oud, Gothic, fantasy en middeleeuwen liefhebber en een ieder die hetgewoon eens wil bezoeken, zijn op 26 en 27 februari aanstaande van hartewelkom in het beursgebouw te Eindhoven, want Phantasium is voor iedereentoegankelijk mede door de redelijke toegangsprijzen. Voor een hele dag plezierbetaalt men aan de kassa € 10.00.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.phantasium.nl