RicciottiHet 40-koppige Ricciotti Ensemble verraste de Groene Engel in Oss twee jaar terug met een geweldig leuk optreden samen met Spinvis. Nu komen ze terug met Marike Jager als solist. Ze won al de Grote Prijs van Nederland, liet een verpletterende indruk achter op Lowlands en werd genomineerd voor twee Edisons. Door de jaren heen heeft ze een afwisselend oeuvre opgebouwd met knappe songs. Oprecht, spannend in muzikaliteit en ontroerend.

Het jonge muzikanten speelt muziek uit alle tijden, landen en stijlen met als doel om te spelen voor publiek dat -om welke reden dan ook- niet met live orkestmuziek in aanraking komt. Het Ricciotti zoekt hun nieuwe publiek op en wil laten zien dat orkestmuziek er is om ieder te ontroeren. Het is mogelijk om alvast een entreekaart te reserveren, want het wordt een intieme setting met maximaal 250 bezoekers.

GRATIS
Dit concert wordt je gratis aangeboden met een Pay What You Want mogelijkheid. Na afloop van het concert mag je zelf bepalen wat jou dit concert waard was in de vorm van een vrijwillige bijdrage.

http://www.groene-engel.nl/agenda/concert/21-10-2015/20:00:00/Ricciotti%20Symfonieorkest%20&%20Marike%20Jager/