De blaadjes vallen weer van de bomen en de dagen beginnen weer donkerder te worden, toch is er geen reden om te treuren want wij zijn weer van plan om jullie de winter door te trekken met warme voorpret voor de evenementen van volgend jaar.

Net als bij ons allereerste jaar beginnen we eind oktober met de promotie en onze voorverkoop. We doen dit komend jaar op het evenement Haunted Castle in Lisse op 27 en 28 oktober in Lisse.

Tijdens Castlefest waren zowel alle t-shirts met de line-up als alle castle-vesten uitverkocht. We hebben ze bijbesteld en je kan ze kopen bij onze stand op Haunted Castle.

Ook zullen we dat weekend de voorverkoop starten voor Castlefest. Op veler verzoek komt het Die Hard pakket weer terug. Dit pakket bestaat uit toegang voor het hele evenement inclusief het openingsconcert (met Scrum, Rapalje en Pater Moeskroen) en een speciaal voor deze pakketten gemaakt Castlefanatic t-shirt. Dit t-shirt zal niet op een andere manier te koop zijn. Bij onze stand op Haunted Castle kan je deze tickets al aanschaffen.

Ook zullen we in dat weekend onze nieuwe flyers bij ons hebben met de eerste bands en krijgt iedereen die bij ons langskomt bij de stand een poster cadeau. Dus zorg dat je het niet mist.