FestyLand_logo_kleinNa een  fantastisch festivalweekend in de achterhoek wordt er in Brabant alweer hard gewerkt aan een waardige afsluiter van de festivalkalender van 2013. Met trots presenteert FestyLand de eerste reeks aan bands en artiesten die dit jaar het festivalseizoen in Nederland zullen afsluiten.

De eerste bevestigde namen voor FestyLand 2013 zijn DI-RECT, Miss Montreal, Endless Boogie (USA), Mozes And The Firstborn, Mr. Polska, De Kraaien XXL, BZB, DEARWORLD, Guerilla Speakers, Memphis Maniacs, Traumahelikopter, Future Primitives (ZA), Soul Sister Dance Revolution, Diablo BLVRD (BE), Maison Du Malheur en Vanderbuyst.

Met meer dan 3 dagen, 10 tenten en 10 podia te vullen zullen er de komende weken nog veel meer (internationale) namen bekend gemaakt worden. Daarnaast zijn de voorbereidingen voor de tweede editie van het Wereldkampioenschap Apenkooi gestart. De festivalorganisatie heeft op dit moment de handen vol aan de zoektocht naar een nieuwe tikker en opvolger van cabaretier Mark van de Veerdonk, die vorig jaar de tikker was.

De laatste Early Bird Tickets (exclusief servicekosten):
De laatste Early Bird tickets zijn nu nog te bestellen. Op de site van FestyLand staat alle ticket-info handig op een rijtje:

Combi-ticket (vrijdag en zaterdag)                                       €38,- (ipv €43,-)
Weekend-ticket (vrijdag, zaterdag en zondag)                €45,- (ipv €48,-)
Campingticket (enkel in combinatie met een combi- of weekend-ticket) €18,-

Editie 2012
Vorig jaar genoten maar liefst meer dan 30.000 festivalgangers van ruim 100 live-acts, verspreid over 10 podia. Op de FestyLand website staat de aftermovie van de zeer succesvolle editie van 2012.

Website & Social Media
Volg de FestyLand website en social media (o.a. Facebook, Twitter, Youtube) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuwtjes.