Vorige week beloofde Peter van Elderen, frontman van Peter Pan Speedrock, nóg een topband aan te kondigen voor Speedfest 2011. ,,Onze maatjes van Heideroosjes komen het dak van Het Klokgebouw testen”, laat Peter nu weten. ,,Fantastisch natuurlijk. Helaas hebben ze besloten om hun plectra en drumstokken aan de wilgen te hangen. De punkrockers zullen op Speedfest éxtra gas erop geven om ons allemaal nog een keer in te wrijven wat voor een gave band ze zijn!” Hier staat Heideroosjes’ motivatie en het volledige bericht over hun besluit om er na een 22-jarige carrière mee te stoppen.

Het snelste festival van Nederland vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 december in het Klokgebouw op het Strijp S-terrein in Eindhoven. Eerder werden al Danko Jones, Pentagram, Hookers, Gewapend Beton, Vanderbuyst, Monster Magnet, The Dwarves, Fireballs, The Reverend Horton Heat, The Phantom Rockers, Blackbone, Black Spiders en Speedfest-gastheer Peter Pan Speedrock bekend gemaakt.

Voorverkoop
De voorverkoop van Speedfest start aanstaande zaterdag 17 september.
Tickets kosten € 37,50,-

In 2006 vond de eerste editie van Speedfest plaats. In een kleine vijf jaar tijd is het festival voor liefhebbers van rock & roll, garage, punk, metal, psychobilly, hardcore, outlaw country en verwante stijlen uitgegroeid tot een internationaal begrip dat rond de 4500 bezoekers trekt. Het grootste deel komt uit eigen land, maar ook fans van harde muziek uit onder meer België, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië reizen jaarlijks in steeds grotere aantallen af naar Eindhoven Rockcity.