Vandaag maakt Paaspop via hun blog en twitter zijn eerste namen bekend. En niet de minste namen. Namelijk: Racoon, Golden Earring, Selah Sue, Rowwen Hèze, De Dijk, Accept, Korpiklaani, Textures, The Inspector Cluzo, Hell (UK), Leon van der Zanden, The Pine Box Boys, Crazy Piano’s en Finntroll.

Paaspop vindt volgend jaar plaats op vrijdag 6 april tot en met zondag 8 april 2012.

Voorverkoop/start Early Bird-actie

Op zaterdag 10 december is het weer zover. Dan start de zogeheten Early Bird-actie waarbij bezoekers hun Paaspop-ticket tijdelijk tegen een gereduceerde prijs kunnen kopen. Deze Early Bird duurt tot 7 januari 2012, daarna begint de reguliere voorverkoop. Het mooiste festival van Nederland vindt traditioneel tijdens het Paasweekend plaats.  Op het terrein De Molenheide in Schijndel (NB).

Nou wij van Rockportaal weten wel weer waar wij volgend jaar onze paaseitjes zoeken.

Editie 2011
De editie van 2011 bleek er een van nieuwe records en hoogtepunten: een ram uitverkocht festival met in totaal 43.000 bezoekers die van 150 live-acts op 11 stijlvolle karakteristieke podia genoten. De organisatie doet er dan ook alles aan om het festival elk jaar opnieuw nóg spectaculairder te maken. Dit jaar gebeurde dat bijvoorbeeld door de uitbreiding van het aantal podia van 7 naar 10; een luxere camping met meer en betere voorzieningen en een nóg spraakmakendere aankleding van het terrein. Door de prachtige decors en de duizenden lichtjes die ’s avonds het terrein een adembenemende sfeer geven waant de bezoekers zich zowaar in Las Vegas. Paaspop behoort inmiddels dan ook tot de top van de Europese festivals en biedt een audiovisuele totaalbeleving met cabaret, comedy, theater, entertainment en een zeer gevarieerd aanbod van muziek.