Nadat eerder al de Nederlandse DJs Joris Voorn en Fedde le Grand waren toegevoegd aan de line-up van het EXIT Festival, is nu bekend geworden dat ook Go Back To The Zoo op EXIT zal spelen. Binnen de muren van het Petrovaradin Fort zal de band zijn opwachting maken op de Fusion Stage. Naast de DJs is er nu dus ook Nederlandse indie poprock te zien en beluisteren op EXIT.

Ook is bekend geworden dat House Of Pain naar Servië komt voor een concert op EXIT. Deze Amerikaanse hiphopformatie scoorde in de jaren ’90 een enorme hit met het nummer ‘Jump around’. Deze zomer bestaat de groep twintig jaar en dat wordt onder andere gevierd met een optreden op de EXIT Main Stage.

LINE UP TOT NU TOE:
Arcade Fire, Jamiroquai, Pulp, Portishead, Underworld, Grinderman, House Of Pain, deadmau5 (unhooked), Paul Kalkbrenner, Digitalism live, Steve Aoki, Kreator, Beirut, Hadouken!, Go Back To The Zoo, Magnetic Man, Fedde Le Grand, Tiga, DJ Sneak, Joachim Garraud, Carl Craig, Joris Voorn, Marco Carola, tINI, James Zabiela, Gramophonedzie.

TICKETS:
Tickets zijn te koop via www.exitfest.nl

OVER EXIT:
Het Servische EXIT Festival is van 7 tot en met 10 juli gastheer voor meer dan 400 optredens. EXIT is ontstaan vanuit jongerenbewegingen die protesteerden tegen het beleid van de toenmalige president Milosevic en is uitgegroeid tot een internationaal festival van faam, met meer dan 10.000 bezoekers uit West Europa en artiesten uit de hele wereld. De locatie van het festival is onovertroffen, in en rond het 19e eeuwse Petrovaradin fort aan de oevers van de Donau met uitzicht over de Servische stad Novi Sad. De 20 podia worden verbonden door oude klinkerwegen, wallen en tunnels. Een wandeling door het mystieke fort is als een reis door een magisch wonderland. Met een zeer divers aanbod van muziekstijlen (rock, dance, indie, latino, reggae, electronica, chill-out, Balkan folk en meer) biedt EXIT vier dagen topentertainment. De combinatie met het prachtige weer en de unieke atmosfeer maken EXIT ideaal voor de veeleisende festivalganger.

Voor en na het festival zullen Novi Sad en Belgrado in het teken staan van verschillende festiviteiten. Zo kunnen de festivalgangers meer van Servië ontdekken dan alleen het Petrovaradin Fort en langer de warmte van de Servische mensen ervaren. Een trip naar EXIT is een complete vakantie: avontuur en festival ineen!

– http://www.exitfest.nl
– http://www.facebook.com/exitfestnl
– http://www.twitter.com/exitfestnl