Festival Impact: The Culture Zone
In de Helmondse Kasteeltuin zal op 16 september behalve muziek op de mainstage en het regionaal podium, de Culture Zone te vinden zijn. En wat voor 1! In dit mooie stukje Helmond kun je genieten van onder andere (Straat)theater, dans, muziek, kunst en zelfs extreme sports. Kortom de Culture Zone van Impact is zeker een bezoekje waard!

Urbanstage (With The Ruggeds DJ’s)
Neem een duik in de bruisende wereld van rap en breakdance in combinatie met de beste beats en zie hoe de meest getalenteerde DJ’s en MC’s de Urbanstage op haar grondvesten doet schudden. Na het winnen van tientallen internationale dansprijzen en na op de derde plek beland te zijn in de populaire talentenshow Holland’s Got Talent zullen de DJ’s van The Ruggeds nu op het Urbanstage een grote show neerzetten.

De Speelhuis theatertent
Impact’s nieuwste aanwinst dit jaar is de Speelhuis theatertent. Deze plek biedt podium aan korte theater-‐ en musicalvoorstellingen, cabaretiers en veelbelovende dansoptredens. Ook zullen er tussen het publiek in de Kasteeltuinen verschillende straatartiesten te vinden zijn die je zullen verrassen met hun spontane optredens. Onder andere het Tilburgse Underground Theater zal opduiken in de Kasteeltuinen en het Impactpubliek vermaken met korte optredens.

Cultuurpodium
Op het Cultuurpodium zullen sprankelende nieuwe regionale singer-‐songwriters en andere veelbelovende artiesten het Impactpubliek verbazen.

Lakei podium / Regionaal
Naast de CultureZone, is ook het Lakei podium zeker een bezoekje waard. Waarom? Omdat we een aanbod aan talent hebben waar je u tegen zegt! Zo staat onder andere The Gootch en de buitenlandse act: ZODIAC klaar, geprogrammeerd door de Lakei zelf. Met energieke drums, gitaren met soul, ‘bluesy’ rifs en charismatische vocalen staan de vier mannen op 16 september op de Impact Sunday Special! Ook Prinz Klauz zal het podium betreden, deze act is bekend geworden van “The Clash of The Coverbands 2011” en hebben hier de finale behaald! Prinz Klauz staat garant voor een energieke en inspirerende aanwezigheid, met hier en daar een knipoog. Want het hoeft allemaal niet zo serieus, zolang het maar super goed is. En behalve bovenstaande acts zullen ook Komatsu, The Gospel, NouveauVelo en Generaal Mus een denderend optreden geven!

Mainstage
Behalve het mooie aanbod in de CultureZone, hebben we natuurlijk ook nog de mainstage, waar o.a. Krystl, Kraantje Pappie en Wipneus & Pim hun muziek ten gehore zullen brengen.

Uitnodiging!
Daarom nodigen we u uit een kijkje te komen nemen in de prachtige Kasteeltuin van Helmond waar jong talent met trots hun kunsten willen laten zien en horen

Zaterdag 15 september: Impact Dance
13:30 – 00:15uur
Gratis entree, 16jr en ouder

Zondag 16 september: Impact Sunday Special
13:30 – 23:15 uur
Gratis entree, alle leeftijden

Voor meer info, de laatste nieuwtjes en de volledige timetable: www.festivalimpact.nl

Rockportaal.nl zal aanwezig zin voor een review.