Instore optreden Robin Borneman bij CD Kiosk

 
PosterRobinOver Robin Borneman

Robin Borneman was jarenlang de frontman van Dearworld en tussendoor timmerde de Osse zanger ook aan een solocarrière. Dit resulteerde al in het album Home en onlangs presenteerde hij in de Groene Engel zijn nieuwe album Folklore I: The Waving Days. Zijn zangtalent is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. The Trans-Siberian Orchestra uit de Verenigde Staten zag wat fragmenten op Youtube en nodigde hem uit om auditie te komen doen. Dit leverde hem een plekje op binnen deze gigantisch grote formatie en binnenkort zal hij zich weer bij zijn buitenlandse vrienden gaan scharen om weer een flinke tour te gaan doen.

Folklore I – The Waving Days
Folklore I: The Waving Days is een rijk gearrangeerde plaat, waarop de zanger laat horen dat hij grote stappen heeft gezet op het gebied van liedjes schrijven. Folklore laat vaak dezelfde sfeer horen en voelen als op zijn voorganger Home, maar de diversiteit van Folklore is veel groter. Verstilde momenten met herfstachtige sferen worden afgewisseld met stevige rock en gaan daarna over in ongekend mooie soundscapes. Het knappe daarbij is dat Robin Borneman erin slaagt om binnen die diversiteit toch een onderliggende, gemeenschappelijke sfeer in de nummers te leggen waardoor Folklore I: The Waving Days aanvoelt als één mooi geheel.

Instore CD Kiosk 

Ter promotie van zijn nieuwe album zal Robin Borneman een optreden gaan verzorgen bij CD Kiosk, De Schakel 3 in Oss. Iedereen is van harte welkom om op zaterdag 17 oktober te komen kijken Het optreden zal rond 15.00 uur beginnen. Wil je een mooi plekje bemachtigen? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent! Entree is gratis!