Het Australische INXS werd in de jaren 80 immens populair met hits als ‘Never Tear Us Apart’ en ‘Suicide Blonde’. In singer/songwriter Ciaran Gribbin heeft INXS een nieuwe frontman gevonden.

De eerste demo met de nieuwe zanger, getiteld ‘Tiny Summer’, is nu te beluisteren op www.INXS.com. De band is meer materiaal aan het schrijven met Gribbin voor een nieuw studioalbum. In de Melkweg zal INXS zowel hun hits spelen als nieuw materiaal.

De Grammy genomineerde singer/songwriter Ciaran Gribbin is afkomstig uit Belfast, Ierland. Hij heeft gewerkt met veel verschillende artiesten, zoals Snow Patrol, Groove Armada, Paul McCartney, Madonna en Paul Oakenfold. Als filmcomponist heeft Gribbin de muziek geschreven voor de films ‘Killing Bono’ en Philip Ridleys prijswinnende film ‘Heartless’. Daarnaast heeft hij bijgedragen aan de muziek van de films ‘Wild Target’ (met in de hoofdrol Emily Blunt) en ‘Love and Suicide’.

Na het succes van het nieuwe nummer ‘Tiny Summer’, dat Andrew Farriss en Gribbin samen schreven, zei Farriss “magie te voelen”. Gribbin verklaarde: “It’s all so amazing and sometimes overwhelming, especially when I look up and see that my writing partner is one of the greatest songwriters of our time.”

Wanneer: donderdag 8 december
Waar: Melkweg Amsterdam
Aanvang: 19:30 uur
Deuren open: 19:00 uur

Rockportaal.nl zal verslag doen van deze avond.