Eén van de meest opwindende Canadese acts die momenteel rond toert, met als frontman Jonas Richard Tomalty. In de Canadese rockwereld heeft Jonas een behoorlijke staat van dienst. Zijn eerste band Rubberman werd gevolgd door Jonas and the Blues Blooded. In 2004 scoorden ze de hit ‘Show Me’, een jaar later toerden ze met Van Halen. In 2010 ging het roer om. Jonas & The Massive Attraction werd zijn nieuwe project, gevolgd door het album ‘Big Slice’.
In het voorjaar van 2012 tourden ze eerst een tijd met Deep Purple om daarna hun eerste oversteek naar Europa te maken. Wij waren er als De Bosuil als de kippen bij en een paar maanden later volgde dan ook een meer dan overtuigende show op Bospop.
Het tourschema brengt de band dit najaar opnieuw naar Weert en ook nu zullen alle registers opengetrokken worden.

Life´s Electric is een pop-rockband met een verslaving aan rauwe energie. De band ontleent zijn inspiratie aan acts als Paramore, Kings of Leon en de Foo Fighters. De geest van deze beruchte bands vloeit onlosmakend door Life´s Electric. De muziek laat zich kenmerken door een bombastisch karakter, toegankelijke refreinen en nummers die zich als een film voor je afspelen.

Deze rockband pakt het super interactief aan; ze vonden het traditionele eenrichtingsverkeer van een band te eenzijdig. Een bandje speelt, pakt spullen in en gaat weer naar hun repetitiehok terwijl de fans moeten maar weer wachten tot ze er uitkomen met nieuw materiaal.

Bij TwoWay Society schrijft het publiek mee aan teksten, de muziek, de vormgeving enzovoorts!
Door goed te luisteren en veel (social media) contact met de luisteraar weet de band precies wat het publiek wil.
En met zanger Patrick Pelka als nieuwste bandlid heeft deze alternative rockband uit Utrecht een zeer sterke stem gekregen.

Volgens de traditie krijgt iedere medewerker van de Jack Daniel’s distilleerderij op vrijdag een fles Jack Daniel’s mee naar huis. Als eerbetoon zetten wij de traditie voort en belonen wij onze vrienden deze vrijdag met een Jack & cola voor een speciale prijs en de juiste muziek. Because You Earned it!

Wanneer: vrijdag 28 september
Waar: Bosuil Weert
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 20:00 uur

Rockportaal.nl zal aanwezig zijn voor een review.