Memphis Maniacs poster Op vrijdag 22 november vindt  in het Eindhovense Klokgebouw de Memphis Maniacs Mega Mash-Up Invasion plaats, een avondvullend spektakelstuk van 19:00u-02:00u met muziek en vermaak van de bovenste plank. Doorgaans hebben bands die in een zaal ter grootte van het Klokgebouw optreden (capaciteit 4500 bezoekers) diverse gouden platen en hitsingles op hun naam staan. Memphis Maniacs daarentegen heeft geen album, geen single en geen platenlabel.

De live mash-up band Memphis Maniacs begon acht jaar geleden met zijn concept waarbij grote hits tot ingenieuze ”mash-ups” werden verbouwd tijdens een overrompelende show die bol staat van het entertainment. Na jaren hard aan de weg timmeren kwam in 2011 de landelijke doorbraak op talloze grote festivals (van Parkpop tot Dance Valley en van Oerol tot Valtifest), gevolgd door twee uitverkochte clubtournees. Aangezien de band wel houdt van een uitdaging werd besloten om dit jaar het Klokgebouw te veroveren.

Memphis Maniacs zelf geeft vrijdag een monsterconcert van ruim twee uur waaraan een aantal verrassende binnen- en buitenlandse special guests meedoen.
Will Rendle, frontman van de Britse ska/pop/reggae band Will & the People
– Marco Roelofs (Heideroosjes) muzikale bijdrage en presentator van de avond
Elco Weitering, zanger van de succesvolle Johnny Cash tribute band Def Americans
Lesley + Michèle van der Aa (Trijntje Oosterhuis , Jan Smit) backing vocals

Maar ook ruim voor en tot lang na  het optreden van de gastheren valt er genoeg te genieten:
entree act: Mission Control Soundsystem
support act:  Cirque Valentin
afterparty dj’s: Slowpoke | Phonc | Radio Barkas

Online stuff:
www.memphismaniacs.com
http://contest.memphismaniacs.com
http://www.facebook.com/memphismaniacs
http://nl.wikipedia.org/wiki/Memphis_Maniacs
http://twitter.com/memphismaniacs