Gedurende de komende tien weken verstopt de organisatie van Misty Fields Festival in de regio tien gevulde picknickmanden inclusief vrijkaarten. Met deze zoek en win-actie viert het ontdek- en beleeffestival zijn tienjarig bestaan en zet de organisatie het spotlicht op de nieuwe picknickweide die dit jaar aan het festivalterrein is toegevoegd.

Inhoud mand
In elke verstopte picknickmand zitten twee weekendtickets voor de komende editie van Misty Fields ter waarde van € 50,-. Bovendien treft degene die de mand vindt smakelijk ‘oefenmateriaal’ aan voor een zomerse picknick. Na het oefenen mag de vinder de (lege) mand op zondag 6 september, de gezinsdag Family Fields, meenemen naar het festival. Daar wordt de mand kosteloos gevuld met lekkernijen die vervolgens op de nieuwe picknickweide genuttigd kunnen worden.

Speuren via Facebook
Vanaf nu wordt er elk weekend tot aan de start van het festival één picknickmand verstopt. Op de facebook-pagina van Misty Fields (www.facebook.com/festival.mistyfields) verschijnt een foto van de mand met een aanwijzing. Indien nodig volgen er in de loop van de week meer aanwijzingen. Geïnteresseerde speurders ‘liken’ de facebook-pagina van het festival dus voor informatie die leidt naar de locatie van de mand.

De jubileumeditie van Misty Fields vindt plaats op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 september in natuurgebied De Groote Peel, net buiten de dorpskern van Asten-Heusden. Het festival combineert een spannende line-up en sfeervolle, bosrijke locatie met goed en lekker eten en Brabantse gemoedelijkheid. Zie www.mistyfields.com voor alle info over het programma, de kaartverkoop en het festival.

Misty Fields Festival
4-5-6 september 2015
natuurgebied De Groote Peel, Asten-Heusden
kaartverkoop is gestart