Hilversum, 20 september 2011 –  Per vandaag is de distributie van Kink FM op de Astra1 satelliet via Canal Digitaal (M7 Group SA) gestopt. Als gevolg daarvan is ook bepaalde kabeldistributie met onmiddellijke ingang beëindigd.

Kink FM is nog wel te beluisteren via internet en via kabelaars als UPC, Caiway en Ziggo.V-Ventures en Kink FM betreuren het zeer dat Canal Digitaal de distributie heeft stopgezet. De bedoeling was dat de doorgifte per 1 oktober 2011 zou worden gestopt. Kink FM is dus nog wel te beluisteren via internet (www.kinkfm.com) en een aantal kabelaars. Wij hopen later vandaag een compleet beeld te kunnen geven waar Kink FM via de kabel te beluisteren is. 

KINK
KINK is het platform van Nederland voor de liefhebber van goede pop- en rockmuziek. Via radio, internet, mobiel en tv worden zij door KINK op hun wenken bediend. Bekende KINK-programma’s zijn onder andere New Music, KINK40 en 2 Meter Live met dj’s als Ingrid Pérez, Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Mark van der Molen en Diederik van Zessen.

www.kinkfm.com