koempelrockIn Geleen (Lindenheuvel) vindt dit jaar de vierde editie van Koempelrock plaats met een verrassende en zelfs internationale line-up.

Het Koempelrock festival weekend bestaat uit 3 dagen met elk een ander thema. Vrijdag 6 september met als thema “Tribute to…” op deze avond kan men genieten van zijn/haar idool neer gezet door een perfecte tributeband. Op zaterdag 7 september zal het motto zijn “Support Your Locals”. Beginnende bands uit de regio delen hier samen met internationale bands het podium. Met de Hacktivist (UK) heeft de organisatie een waardige afsluiter voor de zaterdag. Deze band heeft in korte tijd een grote naam voor zichzelf gemaakt. Zo heeft de band op bijna alle grote festivals in Europa gestaan (Rock am Ring, Download,Graspop, Sonisphere, ect.) en nu ook in Geleen op Koempelrock. Zondag 8 september heeft als motto “Lazy Sunday afternoon”. Deze dag kenmerkt zich door singer/songwriters en bluesbands. The Juke Joints, winnaar van The dutch blues award 2012 in de categorie beste bluesband zal deze dag afsluiten.

Koempelrock staat voor gezelligheid, muziek en cultuur. De organisatie heeft vanwege de crisis de entree op vrijdag 6 september op €10,- gezet en overige dagen is de entree zelfs GRATIS.

Meer informatie kun je vinden op www.koempelrock.nl en natuurlijk op facebook www.facebook.com/Koempelrock.