Ks-Choice-38Onder de titel ‘The Backpack Sessions’ komt de Belgische band k’s Choice in november 2016 en in maart 2017 naar Nederland. Het betreft een zevental theatervoorstellingen in een akoestische setting. Vanochtend vanaf 10:00 uur start de kaartverkoop. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de theaters. Let op: voor deze concertreeks zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.
Het tourschema ziet er als volgt uit:
2016:
07 november: Amsterdam, Melkweg Rabotheater
2017:
14 maart: Rotterdam, Rotterdamse Schouwburg
15 maart: Zwolle, De Spiegel (i.s.m. Hedon)
16 maart: Utrecht, TivoliVredenburg
17 maart: Eindhoven, Muziekgebouw Eindhoven
18 maart: Groningen, Stadsschouwburg
19 maart: Nijmegen, Stadsschouwburg
Wie het basisduo van k’s Choice een beetje kent, weet dat broer en zus twee muzikale gezichten hebben. Terwijl de band, in voltallige formatie, kan knallen alsof zijn leven ervan afhangt, zo hebben Sarah en Gert in het verleden ook al bewezen dat ze met het grootste gemak de meer intieme toer kunnen opgaan. Voor de “Backpack  Sessions” duikt de familie Bettens in hun rijkgevulde “rugzak” van smaakmakende songs, oud en nieuw, aangevuld met een aantal fraaie en verrassende covers. Leun achterover en laat u inpakken door de unieke stem van Sarah, die enkel tot de perfectie kan worden ondersteund door die van Gert.
k’s Choice debuteerde in 1993 met ‘The Great Subconscious Club’. De doorbraak naar het grote publiek volgde twee jaar laten met het verschijnen van ‘Paradise In Me’ met daarop de zeer succesvolle hit ‘Not An Addict’. In totaal heeft de band zeven studioalbums uitgebracht, en een aantal live- en verzamelalbums. Daarnaast werkten broer en zus ook aan een eigen solocarrière, en brachten ze onder de naam ‘Bettens’ de soundtrack ‘Waving At The Sun’ uit.
Meer informatie over k’s Choice is te vinden op kschoice.rocks.
De organisatie waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen te kopen. Kopers lopen het risico ongeldige kaarten te hebben gekocht die geen toegang tot het concert geven.