Discharge, The Brains, Rise and Fall en Orange Sunshine zijn de laatste vier namen die op de planken van één van de drie podia van Speedfest 6 zullen staan, dit jaar op zaterdag 10 december in het Klokgebouw op het Strijp S-terrein in Eindhoven.

Het programma van ‘s lands snelste festival heeft maar liefst 20 bands: Danko Jones, Pentagram, The Sonics, The Hookers, Gewapend Beton, Vanderbuyst, Monster Magnet, Dwarves, Fireballs, The Reverend Horton Heat, The Phantom Rockers, The Black Spiders, Black-Bone, Heideroosjes, Nitrovolt en Peter Pan Speedrock zelf.

Peter Pan Speedrock-frontman Peter van Elderen is in een juichstemming: ,,Ja man, ik ben echt super opgetogen over de line-up! Geweldige bands, uitstekende muzikale mix, dat wordt nonstop genieten. De twee andere bandleden van Peter Pan Speedrock en ik willen altijd graag onze eigen favoriete bands op Speedfest, maar we zien tegelijk ook streng toe op een uitgebalanceerde mix van stijlen. (lachend:) Dat is inderdaad wel eens armpje drukken met drummer Bart en bassist Bartmann, maar we komen er altijd weer goed uit.”

Mystery Guest
En dan gonst er het gerucht over nóg een act op Speedfest, in de wandelgangen nu al ‘The Mystery Guest’ genoemd. ,,Ik kan er nog niet veel over vertellen totdat het allemaal rond is”, grinnikt Peter. ,,Ik denk wel dat veel Speedfest-bezoekers aangenaam verrast zullen zijn over deze act. Ik hoop er snel uitsluitsel over te kunnen geven. Ook leuk om nog te melden is dat Monster Magnet heeft toegezegd om zijn meesterwerk Dopes To Infinity integraal uit te komen voeren op Speedfest. Gaaf natuurlijk!”

Tickets
Tickets kosten in de voorverkoop € 37,50 (dagkassa € 42,50)

 In 2006 vond de eerste editie van Speedfest plaats. In een kleine zes jaar tijd is het festival voor liefhebbers van rock & roll, garage, punk, metal, psychobilly, hardcore, outlaw country en verwante stijlen uitgegroeid tot een internationaal begrip dat rond de 4500 bezoekers uit onder meer België, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië naar Eindhoven Rockcity trekt.

Meer informatie hier.