DeWolff_9498_600x600

Let op! Deze actie is afgelopen

DeWolff is een driekoppig rockmonster dat rechtstreeks uit de Keutelebreekdelta is gekropen om de wereld een flinke dosis rauwe, psychedelische sixtiesbluesrock te serveren. Gewapend met een schreeuwend en ronkend Hammond-orgel, een krijsende gitaar en een vette drum dendert deze band door je geest. Ze brengen de luisteraar terug naar de bewogen jaren ’60 en ’70 toen bands als Led Zeppelin, Cream, Pink Floyd en Deep Purple de dienst uitmaakten.

DeWolff is een absolute live-sensatie: hun deels geïmproviseerde nummers duren live soms wel 15 minuten! Het heeft stijl, het speelt hard en het speelt met passie: dat is DeWolff! Elke song is een ware mokerslag, waarbij de heren niet bang zijn om een beetje te freaken.

Eerder stonden deze mannen al in de Alpha tent van Lowlands, Sziget, Paradiso en waar eigenlijk nog niet?

Klinkt als? Vooral als DeWolff eigenlijk, maar liefhebbers van Led Zeppelin, Cream, Pink Floyd en Deep Purple mogen dit hoe dan ook niet missen!

Rockportaal.nl mag 1×2 kaarten weggeven van Duycker voor het optreden van DeWolff op 8 februari 2014. Wil jij ook kans maken op deze kaarten? Deel dan voor 3 februari 2014 dit bericht op Facebook, like Rockportaal.nl en stuur een email met je naam naar prijsvraag@rockportaal.nl.