Met vijf live acts, verscheidene DJ’s en een toepasselijk catering-aanbod is de Johnny Cash Memorial Show in het Eindhovense Klokgebouw uitgegroeid tot een heus mini-festival. De dame en heren van Hillbilly Hayride maken de line-up van bands compleet en spelen vanaf dat de deuren open gaan in en rondom de entreehal. De eerder aangekondigde Dolly I Beg Your Pardon, Blue Grass Boogiemen, Def Americans en Union Avenue spelen daarna achtereenvolgens op het hoofdpodium. DJ Big H Jamboree en DJ Hans d’Olivat draaien tussen de acts door plaatjes. Wild at Heart BBQ bereidt de hele avond speciale Johnny Cash Burgers. De Johnny Cash Memorial Show vindt plaats op 13 september. Tickets voor deze avond kosten € 20,- per stuk. Het Klokgebouw gaat open om 19.00 uur.

Johnny Cash Memorial Show
Jaarlijks wordt omstreeks 12 september, de sterfdag van Johnny Cash, door de Eindhovense band Def Americans de grootste countryzanger aller tijden geëerd met een Memorial Show. Na vijf eerdere en zonder uitzondering uitverkochte edities van de Johnny Cash Memorial Show in Dynamo en de grote zaal van de Effenaar vindt de show dit jaar voor het eerst plaats in het Klokgebouw. Aanleiding voor deze speciale editie van de Johnny Cash Memorial Show is het gegeven dat het in 2013 tien jaar geleden is dat de wereldberoemde countryzanger is overleden. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website en facebook van de band en bij alle Primera winkels.

www.defamericans.nl

Tijdschema Johnny Cash Memorial Show

19.00 zaal open, DJ Hans d’Olivat
19.45 Dolly I Beg Your Pardon
20.15 Blue Grass Boogiemen
21.00 Def Americans
23.15 Union Avenue
00.30 DJ Hans d’Olivat ft. Def Americans DJ team

Doorlopend speelt Hillbilly Hayride in en rondom de entreehal, afgewisseld met muziek van DJ Big H Jamboree. Tussen de blokken van live-muziek op het hoofdpodium draait DJ Hans d’Olivat.