Robfest Outdoor 2013Over anderhalve maand zal het jaarlijkse openlucht festival Robfest Outdoor in Eersel weer losbarsten. Vandaag complementeert de organisatie haar line-up met de toevoeging van een drietal namen. Zowel ska legende Mark Foggo, rock machine Join the Cavalry als vrolijke punkers Curly Ice zorgen i.c.m. de eerder aangekondigde Green Lizard, KinKobra, The Devilles en Dirk Diggler voor een sterke en diverse line-up!

Nadat vorig jaar Skalala in de avond met hun aanstekelijke ska muziek voor een waar feest zorgde, was het voor de organisatie al snel duidelijk dat een dergelijk feest niet meer mag ontbreken. Om dit te garanderen zal zaterdag 11 mei de levende ska legende Mark Foggo naar het Eerselse afreizen om alle aanwezigen tot dansen te manen! Mark Foggo maakt snelle, catchy feel-good muziek met een hoog energie-gehalte en is een van de planeet’s bekendste namen in het ska genre. Zijn songs en ‘electrifying’ performance zijn wereldwijd bekend bij het publiek. Put on your dancing shoes!

Opkomende, nieuwe muziek betreft een van de Robfest Outdoor pijlers. En hoewel deze dame en heren al menig jaar vertoeven in de Nederlandse muziek scene, spelen ze als het Utrechtse Join the Cavalry pas enkele maanden samen. Een vet eigen geluid, uitstekend ontvangen EP uitgebracht, en het debuut op stapel! Join the Cavalry is de nieuwe band rondom frontvrouw Astrid Kunst. De eigenzinnige rockriffs van gitarist Stephan Beuving en de sterke vocalen van Astrid worden begeleid door een compromisloze band met twee drummers.

En dan staat daar nog de winnaar van Road to Robfest te popelen om in mei het podium te mogen bestijgen. Zaterdag 16 maart jongstleden wist het Eindhovense Curly Ice in een sterk deelnemersveld de winst met verve in de wacht te slepen! Denk Sum 41. Denk Blink 182. Denk vrolijke uptempo punk. Denk feest!

Dodgeball rocks

Het Gildeterrein te Eersel wordt binnenkort weer omgetoverd tot een heus dodgeball festijn! Voor de derde maal organiseert Stichting Robfest samen met Dodgeball Rocks, het jaarlijkse dodgeball toernooi voor aanvang van Robfest Outdoor 2013. Een sportief, competitief en uitermate gezellige aangelegenheid.

Een toernooi met een groot aantal teams, verdeeld over meerdere poules en velden. De poules zullen worden ingedeeld naar niveau en leeftijd, zodat het voor iedereen een leuke uitdaging is! Per team wordt €15,- inschrijfgeld gerekend, dit geeft het gehele team ook direct toegang tot Robfest Outdoor! Een team moet bestaan uit minimaal vijf en maximaal zeven personen. Lijkt het je cool om mee te doen aan dit te gekke toernooi?! Verzamel dan snel een team, bedenk een leuke naam en zoek een geschikt outfit uit. Naast prijzen voor het winnende team, zijn er namelijk ook prijzen voor de meest originele team naam en kostuum. Inschrijven gaat via dodgeball@robfest.nl of via www.robfest.nl.

 

Robfest Outdoor 2013

Zaterdag 11 mei met Green Lizard, Mark Foggo, KinKobra, The Devilles (BE), Dirk Diggler, Join the Cavalry en Curly Ice.

Gildeterrein aan de Postelseweg te Eersel.

Entree €7,-

Kaartverkoop enkel aan de deur.

http://www.robfest.nl/