COAPLineupOp zaterdag 23 mei vindt de derde editie plaats van het Come Out & Play Festival in Oss. In het museumpark treden op drie podia maar liefst 20 acts op. De line-up is inmiddels bekend met onder andere Lookapony, Reality Reggae, The Lost Boys, Turbomonster, Man From The South en op het beatspodium gooien de dj’s van Hemels, L8, Nachtbeest en Radio Feelgood hun beste platen in de mix. Het festival is gratis toegankelijk, maar bezoekers kunnen een vrijwillige bijdrage doen.

Oss barst van talent
Voor het derde jaar op rij staat er weer een verrassend programma op de rol met acts uit de eigen regio. Van reggae tot elektronische muziek en van hiphop tot singer-songwriters, er is weer veel te ontdekken. “Oss barst van creatief talent, op muzikaal gebied maar ook culinair en wat betreft design,” aldus de organisatie bij cultuurpodium Groene Engel. Dit jaar gaat er een wens in vervulling:  schommelen in het park! “Rudy Papo van Ludus Outdoor heeft een prachtige schommel ontworpen, een “Silent Swing”, waar je met muziek en een soort silent disco een bijzondere zweefervaring zullen hebben.” Verder zijn er drie nieuwe cateraars op het festival: De WNKL, Pancake Fan en pizza’s uit een Italiaanse “forno mobile.

Nieuw evenement: Kom Je Buiten Spelen
Op de zondag zal het park nog niet worden opgeruimd: “Kom Je Buiten Spelen” is een  spiksplinternieuw evenement voor kids. Waar de spelletjes op Come Out & Play een extraatje zijn, is op zondag het hele park een speelparadijs. Kinderen kunnen zich sportief en creatief uitleven: het grasveld staat vol schommels en spelletjes, kinderen mogen schilderen en knutselen, er is een salsa workshop voor jong en oud en nog veel meer. Natuurlijk is er ook weer lekker en drinken van de cateraars, evenals zomerse live-muziek. Kom je buiten spelen?

Kijk voor meer info op www.comeoutandplayfestival.nl of www.groene-engel.nl.