COAPOp zaterdag 24 mei vindt de tweede editie plaats van het Come Out & Play Festival. Groene Engel organiseert dit festival in samenwerking met enkele creatieve Osse ondernemers. Op 3 podia klinkt volop muziek en is er voor ieder wat wils: (indie)rock en pop op de mainstage, akoestische optredens in de ligwei en voor hiphopbeats en dance kun je terecht in de ‘Wilderness’. In totaal treden er zo’n 23 acts op. 
Het festival duurt van 14.30-24.00 uur en is gratis toegankelijk. Bezoekers kunnen een vrijwillige bijdrage doen voor alle bands en dj’s.
 
Drie podia vol muziek 
Het festival biedt een podium aan regionale bands en met ruim 20 acts is het programma compleet. Op het hoofdpodium spelen onder andere Tommy Ebben, Fata, De Eerste De Beste, Gifter en In My Tree. In het gras kan men genieten van akoestische optredens van onder andere Jeroen Kant, Märel Bijveld, Alex Green, South Again en Rex Pharao (met de zangers Robin Bormeman en Merijn van Haren, bekend van Dearworld en Navarone). In de Wilderness klinken de beats van De Nuance, Fotosynthese en Grimm Limbo en kun je een dansje wagen op de muziek de dj’s van Radio Feelgood, Hemels, L8, Camo en Baasss. Tot slot staat er ook nog een surprise-act op het programma!
 
Tweede editie: extra spelletjes & croquetten
“Na het succes van vorig jaar en alle enthousiaste reacties was het geen vraag of we een tweede editie zouden gaan organiseren.”, aldus de organisatie bij de Groene Engel. “We willen laten zien wat er in Oss leeft op creatief gebied en dat is behoorlijk wat.” 
Dit jaar krijgt ook het “Play” element meer ruimte: Rudi Papo en zijn bedrijf Ludus Outdoor zorgt samen met Tante Sannie voor verrassende activiteiten op het festival, voor alle leeftijden. Verder is er een nieuwe Osse cateraar bij: de Croquetterette, waar twee meesterdraaiers volgens ambachtelijk Brabants recept de lekkerste croquetten voor je neus bereiden. 
 
Creativiteit in de stad 
De naam Come Out & Play is een uitnodiging: kom naar buiten en doe gezellig mee! Wie goede ideeën heeft of mee wil helpen als vrijwilliger kan zich via de website aanmelden, en aan alle bezoekers: kom lekker een kijkje nemen en we maken er een leuke dag van.
 
Kijk voor het programma en meer info op www.comeoutandplayfestival.nl of volg Come Out & Play op facebook en twitter voor de laatste nieuwtjes.