Gothminister presenteert vanavond met een spectaculaire pyro show het nieuwe album Anima Inferna aan het Nederlandse publiek. De band was in 2011 o.a. te zien op M’era Luna en Wave Gothic Treffen. De band is een van de beste acts in het Industrial/Metal genre.

Sigue Sigue Sputnik is wegens groot succes op Man & Machine 2010 terug! Dit flamboyante Martin Degville is ditmaal terug voor een verlengde liveset. Grote bekendheid kreeeg de band met nummers als Love Missile F1-11, 21th Century Boy en Shoot It Up. Als gastgitarist zal Marcus Bodine (DEADCELL) acte de presence geven bij de ‘Gods of electronic rock ’n roll’ !

BAK XIII uit Geneve betekent knallen van begin tot eind. Deze 3 sympathieke zwitsers doen de jaren 80 herleven met hun dansbare electropop. BAK XIII bestaat inmiddels 10 jaar en staat garant voor een spectaculaire opening van dit festival.

Mis ook zeker de Man & Machine Afterparty niet! Wat te denken van een live optreden van Kristus Kut, burlesque dansacts door Cerise Noire en DJ’s Wildhoney [Revco World, BE], Reverend Esser [Manifesto,NL] en Marcus Bodine [Deadcell, NL]

Wanneer: zaterdag 10 december
Waar: W2 Den Bosch
Deuren open: 20:00 uur

Rockportaal.nl zal verslag doen van deze avond.