nooit meer een manHet eerste boek van schrijfster Marijke Vos ‘Nooit meer een man!’ is gepubliceerd. Na veel uren van zwoegen achter haar PC, de nodige – tijdelijke – writers blocks en wat ‘geniale ingevingen’ is het nu klaar. Het boek wordt uitgegeven via Mijnchicklit.nl en daar is het onder andere ook te koop. 

Omschrijving van het boek:
Als Liz het nét heeft uitgemaakt met haar zoveelste kansloze vriendje is ze er écht helemaal klaar mee: voor haar voorlopig geen mannen meer. En als ze dan ook nog eens in de supermarkt wordt beledigd door een vreemde kerel is ze al helemaal niet gecharmeerd. Of toch wel?

Liz blijkt de charmes van de knappe en succesvolle Jack maar moeilijk te kunnen weerstaan en is helemaal in de wolken. Maar al snel blijkt Jack’s succes zijn tol te eisen: Jack wordt steeds meer opgeslokt door zijn werk. Of is het dan toch waar dat je een knappe vent nooit alleen hebt?

Had ze zich dan toch aan haar voornemen moeten houden?

Over de schrijfster:
Marijke Vos (27 jaar) werkt al jaren als hulpverlener in de psychiatrie maar droomt er stiekem van om schrijfster te worden.  Met haar appartementje in de vrijgezellenflat, een nieuwbakken vriendje en een opkomende carrière switch vind ze genoeg inspiratie om al schrijvend door het leven te gaan. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in haar wereld op www.marijkeswereld.nl.

Het is te koop op http://www.mijnchicklit.nl/books/18805 voor € 14.95

Recensies van Marijke op Rockportaal.nl zijn hier te lezen.