Matt klinkt als een rustige versie van Gavin DeGraw, Alicia Keys of John Legend, maar dan net even wat meer poppy.

Eind april stond hij nog als support voor Racoon in een uitverkocht Klokgebouw en in 2013 voor een strak uitverkochte kleine zaal. Over wie we het hebben? Matt Simons natuurlijk!

Geloof ’t of niet, we maakten kennis met deze Amerikaan toen zijn single ‘With you’ gebruikt werd in Goede Tijden, Slechte Tijden. Binnen no time ontdekte ook de niet-GTST kijker Matt, wat hem een top contract bij Sony Music Nederland opleverde. Deze singer-songwriter met een voorliefde voor diepe, gevoelige teksten klinkt als een rustige versie van Gavin DeGraw met hier en daar invloeden die aan Alicia Keys of John Legend doen denken, maar dan net even wat meer poppy.

In oktober vorig jaar bracht hij zijn nieuwe plaat ‘Catch & Release’ uit. Vanavond in de grote zaal een hoop nieuws dus, maar natuurlijk ook zijn hits ‘With you’ en ‘You Can Come Back Home’.

Brendan James
Bigger is soms wel better. In het geval van deze jonge troubadour zeker. Zijn laatste EP ‘The Howl’ is steviger, dansbaarder en meer upbeat dan zijn eerdere werk. Check zijn songs en check zijn show, je wordt niet teleurgesteld.

Wanneer: vrijdag 30 oktober
19:30 uur: deuren open
20:15 uur: aanvang

Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.