cover fortarockOp zondag 5 juni 2016 zal ook Megadeth zijn opwachting maken op FortaRock! Eerder zijn Volbeat, Disturbed, King Diamond, Abbath, Dark Funeral, Windhand en Havok al bevestigd voor het festival, dat ook in 2016 plaatsvindt in het Nijmeegse Goffertpark. Early bird tickets voor FortaRock zijn inmiddels in de voorverkoop via www.ticketmaster.nl en we hopen ook snel namen aan te kunnen kondigen voor de preparty op zaterdag 4 juni.

Megadeth wordt samen met Metallica, Slayer en Anthrax tot de Grote Vier van de thrash metal gerekend. Opgericht in 1983 door zanger/gitarist Dave Mustaine maakt de band al snel naam in de metalwereld. De albums ‘Rust In Peace’ en ‘Peace Sells, But Who’s Buying’ zijn dan ook regelrechte metal klassiekers. De doorbraak naar een groot publiek volgt in de jaren ’90 met ‘Countdown To Extinction’ en ‘Youthanasia’. Inmiddels staat de teller op 14 albums met meer dan 40 miljoen verkochte exemplaren en begin 2016 zal er een fonkelnieuwe plaat verschijnen. Het belooft een explosief album te worden, het eerste nummer ‘Fatal Illusion’ is in ieder geval een kraker van de eerste orde. Megadeth laat anno 2015 horen duidelijk nog niet verroest te zijn!

Voor alle informatie over FortaRock: www.fortarock.nl.

FORTAROCK 2016
Met o.a. Volbeat, Megadeth, Disturbed, King Diamond, Abbath, Dark Funeral, Windhand en Havok

Zaterdag 4 (preparty) en zondag 5 juni 2016
Goffertpark, Nijmegen
Early bird zondag 5 juni: € 49 (excl. € 2,50 servicekosten)
Early bird combi-ticket zaterdag 4 en zondag 5 juni: € 59 (excl. € 2,50 servicekosten)

FortaRock 2016 wordt georganiseerd door door FortaRock, MOJO en LOC7000 en mede mogelijk gemaakt door Aardschok, Rock Hard, Rock Tribune en Large.