Milow is de bekendste singer/songwriter van België en tourt dit najaar uitgebreid door Europa om zijn nieuwe album ‘Silver Linings’ te promoten. ‘Silver Linings’ werd afgelopen jaar goed ontvangen en kreeg veel airplay op onder andere 3FM. Op vrijdag 17 oktober zal Milow Grenswerk komen openen.

Milow scoorde in 2007 zijn eerste hit met de single ‘You Don’t Know’. Eind 2008 werd dit opgevolgd met ‘Ayo Technology’, een akoestische cover van het nummer van 50 Cent en Justin Timberlake. Deze single leverde hem goud op in België, Denemarken, Zweden en Zwitserland en stond in Nederland vier weken op nummer één. De videoclip van dit nummer werd zelfs meer dan 50 miljoen keer bekeken op YouTube. Milow was tijdens het afgelopen WK wekenlang prominent te zien op de NOS, waar hij bij wedstrijden van het Nederlands Elftal telkens een ode aan Oranje bracht. Ook speelde hij hier iedere uitzending het nummer ‘Against The Tide’, afkomstig van zijn nieuwe album ‘Silver Linings’.

Als afterparty voor deze avond zal Superstijl het publiek komen bedienen. Bij Superstijl is het publiek de dj. Elk kwartier start een nieuwe ronde en kan het publiek kiezen welke muziekstijl gedraaid gaat worden. Iedere ronde wisselen de stijlen dus het publiek is verzekerd van een afwisselende en verrassende avond.

Grenswerk is druk bezig met de invulling van het programma voor dit najaar. Eerder werden onder andere al Waylon en Jett Rebel bevestigd voor dit najaar. In de komende weken zullen meer bevestigde artiesten voor Grenswerk bekend gemaakt worden.

Achtergrond
Grenswerk zal haar deuren voor het eerst openen voor publiek tijdens het openingsweekend, wat gepland staat op 17, 18 en 19 oktober aanstaande. In aanloop naar deze opening toe zal Grenswerk aan verschillende evenementen in de stad actief participeren. Grenswerk stelt zich als doel om als aanjager van popcultuur een betrouwbare samenwerkingspartner te zijn.

Meer informatie over Poppodium Grenswerk kunt u vinden op de volgende website:

www.grenswerk.nl