The Minutes (c) The MinutesMet de bevestiging van de Ierse rockband The Minutes, het Schotse PAWS, folkband Matzko en het troubadourgezelschap Maarten van der Zanden en de Gezellige Jongens maakt Misty Fields Festival de line-up van 2015 compleet. In totaal presenteert de organisatie van het ontdekfestival ruim twintig aansprekende acts uit binnen- en buitenland. De tiende editie van Misty Fields vindt plaats op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 september in natuurgebied De Groote Peel. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Naast genoemde bands staan ook The Ex, Solids (CAN), Sonny & The Sunsets (VS), PAUW, Crows (UK), The Deslondes (VS), BaBa ZuLa (TUR), T-99, Fuck Art, Let’s Dance! (DUI), Nouveau Vélo, Teen Creeps (BE) en Lookapony op het affiche. Bovendien wisten vijf getalenteerde regionale bands een podiumplek te bemachtigen tijdens de showcase ‘De weg naar Misty Fields’ in O.J.C. Jonosh in mei.

Kaartverkoop gestart
Toegangskaarten voor Misty Fields 2015 zijn vanaf nu beschikbaar via www.mistyfields.com. Een combiticket (vrijdag, zaterdag, zondag) kost in de voorverkoop € 25,-, de prijs voor een dagkaart voor vrijdag, zaterdag en zondag bedraagt respectievelijk € 10,-, € 17,50 en € 5,-. Jongeren tot en met 17 jaar betalen in de voorverkoop € 5,- voor een dagkaart. Vanaf medio juni kunnen kaarten ook aangeschaft worden via enkele verkooppunten in Asten-Heusden, Asten en Someren. Kijk voor alle info op de website.

Meer dan muziek alleen
Naast nieuwe muziek presenteert Misty Fields ook beeldende kunst, theater en documentaires. En tijdens de gezinsdag Family Fields op zondag zijn er voor jong en oud tal van (creatieve) workshops en (sportieve) activiteiten. Meer informatie over deze programma-onderdelen volgt binnenkort.

Misty Fields vindt plaats in natuurgebied De Groote Peel, net buiten de dorpskern van Asten-Heusden en op 20 autominuten van Eindhoven. Zie www.mistyfields.com voor alle info over de bands, kaartverkoop en het festival.

Misty Fields Festival
4-5-6 september 2015
natuurgebied De Groote Peel, Asten-Heusden
kaartverkoop is gestart