The DeslondesASTEN-HEUSDEN — Misty Fields Festival is verheugd om vier nieuwe namen toe te voegen aan de line-up: cultband Sonny & The Sunsets uit San Francisco, het Turkse psychedelicagezelschap Baba Zula, de rootssensatie The Deslondes uit New Orleans en de Eindhovense garagerockers van Lookapony. Op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 septemb mer 2015 betreden zij in natuurgebied De Groote Peel het podium van de tiende editie van het Brabantse ontdekfestival. Binnenkort volgen nog meer namen. De kaartverkoop start op donderdag 28 mei.

Eerder waren onder andere al de gerenommeerde Nederlandse punkband The Ex, het Canadese rockduo Solids, de populaire psychedelische band PAUW en de Duitse festivalhit Fuck Art, Let’s Dance! aangekondigd.

Misty Fields heeft in de loop der jaren bewezen een neus te hebben voor nieuwe, spannende acts die op het punt staan om door te breken. Bands die nu op het affiche van het ontdekfestival staan, maken goede kans om in de toekomst op grote festivals als Pinkpop, Lowlands en Best Kept Secret te spelen. Zo stonden inmiddels doorgebroken acts als Triggerfinger, Daniël Romano, The Van Jets, DeWolff en Marike Jager in een vroeg stadium van hun carrière al op de planken van Misty Fields.

Misty Fields vindt plaats in natuurgebied De Groote Peel, net buiten de dorpskern van Asten-Heusden en op 20 autominuten van Eindhoven. Naast nieuwe muziek presenteert Misty Fields ook beeldende kunst, theater en documentaires. De sfeervolle, bosrijke festivallocatie en het gevarieerde aanbod aan eten & drinken maken de unieke festivalbeleving compleet.

Zie www.mistyfields.com voor meer info over de bands en het festival.

Misty Fields Festival
4-5-6 september 2015
natuurgebied De Groote Peel, Asten-Heusden
kaartverkoop start op donderdag 28 mei