MORBID ANGEL – één van de meest legendarische deathmetal-bands aller tijden – zal dit jaar zijn opwachting maken op het Eindhoven Metal Meeting festival. De groep zal de plaat ‘Covenant’ integraal spelen in combinatie met een kortere ‘best-of’ setlist. Ook bevestigd zijn de Zwitsere black metallers BÖLZER, die voor een exclusieve show naar Eindhoven afzakken. Het prestigieuze Eindhoven Metal Meeting festival vindt dit jaar voor de alweer zesde keer plaats en dat op 12 en 13 december 2014 in de Effenaar in Eindhoven!
Alle reeds aangekondigde namen op een rijtje:
ABORTED
AT THE GATES
ATTIC
BLASPHEMY
BÖLZEREMM_a5_high res_add_27 april
CRUACHAN
ENSIFERUM
EVIL INVADERS
EXHUMED
HOLY MOSES
MORBID ANGEL
MORBUS CHRON
ONE TAIL, ONE HEAD
ONSLAUGHT
ORIGIN
PRIMORDIAL
THYRFING
TRIPTYKON
UNLEASHED
URFAUST
SAILLE
SINISTER
THE VISION BLEAK
WOLAND

Meer bevestigingen volgen binnenkort. Combitickets kunnen aangeschaft worden op de gloednieuwe officiële website van het festival. De dagtickets worden later beschikbaar gemaakt.

32 BANDS – 2 STAGES – 2 DAYS
Op de Eindhoven Metal Meeting zal MORBID ANGEL het twintigjarig bestaan van hun best verkochte plaat ooit vieren. Hun langspeler ‘Covenant’, in de winkelrekken verschenen in 1993, wordt tot op de dag van vandaag nog altijd beschouwd als één van de beste platen in het genre.
BÖLZER wordt geprezen als één van de meest interessante bands uit de laatste nieuwe black metal wave, en dat is niet zonder reden. Meedogenloos en loeihard razen deze Zwitsers door merg en been. Mis de ceremonie niet!
Meer aankondigingen volgen binnenkort!