Eindelijk, daar zijn ze weer… Mur Du Son! Met het fonkelnieuwe ‘Regenerate’ onder de arm laten de Eindhovense electrorockers zich van hun luidruchtigste kant horen. Op vrijdag 22 maart wordt de EP de wereld ingebeukt! Wanneer je nog niet geheel platgewalst bent na de show is er nog de aftersupporter D=P+CER (Zodiak Commune). Dansen zul je! Locatie: PopEi, Klokgebouw 300, Strijp-S. Aanvang: 21.00 uur. Entree: gratis.

Wanneer je het over Mur Du Son in 2013 hebt, spreek je over een dikke geluidsmuur die allesomvattend kan zijn. Waar het viertal voorheen nog strelend en lief kon zijn, is er nu een meer rauwe donkere sound aan toegevoegd. Nog steeds verraderlijk lomp, rechtuit mikkend op je groove-orgaan. Maar altijd intens, vindingrijk en muzikaal. Met beats uit de computer die opgestuwd worden door de mensenhand, over de top vettige synths, gitaren die optrekken met die puls maar ook zorgen voor verrassende melodielijnen. Én met rauwe zang die de strop om je keel definitief aanbindt en je meetrekt op rails waarover deze band rijdt…..

Mur Du Son doet op ‘Regenerate’ waar ze altijd naar op zoek zijn geweest. Het creëren van een muzikale cocktail door het crushen van verschillende muziekstijlen. Beïnvloed door The Subs, NIN, Chemical Brothers, Rammstein, The Prodigy en kijk maar wat je in je cocktail aantreft. Mur Du Son gooit hier zelf een dikke saus van eigen sound overheen die niet te vangen is. Kortom: Mur Du Son is rock voor electroheads of electro voor rockers. Het is maar hoe je het wilt zien.

De live-reputatie van dit groove-vehikel – met daarin o.a. leden van Lemonseven (winnaar Grote Prijs van Nederland 2004 en BUMP, publieksprijs Grote Prijs van Nederland Dance) – is er één die eveneens met rasse schreden groeit. Aangevuld met opzwepende visuals rockt MDS de pan uit. Keer op keer. Met wat voor een insteek je ook komt kijken en of je wilt of niet: dansen zul je!

Wanneer: vrijdag 22 maart
Waar: PopEi Eindhoven
Aanvang: 21:00 uur