My BabyDe Schotse band PAWS dient hun geplande optreden op Misty Fields op zaterdag 5 september  wegens “onvoorziene persoonlijke omstandigheden” af te zeggen. De organisatie van het ontdekfestival heeft de band MY BABY bereid gevonden om de leemte in de line-up te vullen. Het Amsterdams-Nieuw Zeelandse trio, dat dit voorjaar nog met Seasick Steve door Engeland tourde, speelt van 20:05 tot 20:55 uur.

MY BABY is één van de snelst rijzende sterren aan het Nederlandse muziekfirmament. Sinds de oprichting in 2012 speelde het trio tours en shows op vier continenten, was support van Seasick Steve, backingband van Henny Vrienten, en stond op het festivalaffiche van Noorderslag tot Glastonbury. De bijzondere muzikale chemie tussen gitarist Daniel ‘Da Freez’ Johnston, drummer Joost ‘Sheik’ van Dyck en de charismatische gitariste en zangeres Cato van Dyck spat van het podium en resulteert steevast in hypnotiserende liveshows.

Aanpassing blokkenschema
Door de afzegging van PAWS en de komst van MY BABY past de organisatie het speelschema van zaterdag licht aan. MY BABY speelt van 20.05 tot 20:55 uur in het café. De Duitse festivalsensatie Fuck Art, Let’s Dance! schuift door en speelt van 21:00 tot 22:00 uur op het hoofdpodium.

Kijk voor de verklaring van PAWS, meer informatie over MY BABY en het aangepaste speelschema op www.mistyfields.com

Over Misty Fields
Misty Fields is een intiem driedaags ontdekfestival dat een spannende line-up van nationale en internationale acts combineert met goed en lekker eten op een bosrijke locatie. Naast nieuwe muziek presenteert het festival ook beeldende kunst, documentaires en theater. Misty Fields vindt plaats van vrijdag 4 t/m zondag 6 september in natuurgebied De Groote Peel, net buiten de dorpskern van Asten-Heusden en op 20 autominuten van Eindhoven.