We onderbreken jullie drukke blokperiode/werkweek heel even om je weer wat te doen snakken naar de Pukkelpop 2011. Hier zijn enkele net bevestigde namen!

Donderdag brengt het Schotse Glasvegas hun indrukwekkende Wall Of Sound vol gebroken harten en staat het springerige The Go! Team klaar om je te entertainen met hun opzwepende mix van pop, noise, hiphop en cheerleader kreten. Het gaat er die dag vast en zeker ook stevig aan toe tijdens de derde Pukkelpop-passage van Rival Schools en het nationale rockgeweld van The Sore Losers. Uit Californië komt Young The Giant, een van de favoriete nieuwe bands van Morrissey, die onlangs nog een straffe beurt maakten in de Brusselse Botanique. En meezingen kan op ‘Moneygrabber’ en andere aanstekelijke soulkleppers van Fitz & The Tantrums.

Op vrijdag vind je drie nieuwe, razend interessante namen op onze affiche. Zo maak je kennis met Mini Mansions, de band van Queens Of The Stone Age-bassist Michael Shuman, die hem van zijn meest Beatlesque kant laat zien. Ook Alice Gold is er eentje om in het oog te houden. Deze frisse Londense blondine rekent zowel Janis Joplin als Alicia Keys tot haar grote inspiratiebronnen. En een verwittigd Pukkelpopper is er twee waard: de pletwals van 2011 heet Trash Talk, hardcore van het spannendste soort. En ook recent binnengelopen: The Hickey Underworld mag een dagje later op Pukkelpop aantreden dan gepland, ze schuiven van donderdag naar vrijdag.

Zaterdag stelt het Brabantse Customs voor het allereerst nieuw werk aan je voor. Wij kijken er alvast sterk naar uit. Ook zijn we zeer benieuwd hoe het Franse Housse De Racket diezelfde dag de Dance Hall op temperatuur zal brengen.

Ondertussen kunnen wij het gras al bijna ruiken! Mmmmmmm…

Er zijn nog tickets voor zaterdag te koop. Tickets vind je via www.pukkelpop.be of via Proximus Go for Music op www.proximusgoformusic.be. Een ticket voor zaterdag kost 79 euro (exclusief reservatiekosten).