iamthecoty

Ik ben de stad, IAMTHECITY, een nieuw festival dat een stad als Amersfoort meer dan verdient. Ready for take-off landt Podium De Kelder een muzikaal aantrekkelijk, creatief en vers festival. Twee dagen is Amersfoort de belofte van de popcultuur. Ontdek, reis en proef IAMTHECITY. We zitten in de lucht, 8 & 9 november. 

Nieuwe bekendmakingen voor het festival zijn: Jackson Scott (US), Mojo Fury (IE), Wannabe A Star, DE ROOIE NEGER, Elias Mazian, Hamertje Tik, Bonnefooi & Thud Hola, The Mile High Club (nachtprogramma).

Eerder werden aangekondigd: Andy Burrows (UK), Great Minds, Mister & Mississippi, Thomas Azier, Slow Magic (US), Gnučči (SWE), Die Anarchistische Abendunterhaltung (BE), The Future’s Dust, Taymir, Jett Rebel en Cairo Liberation Front.

The Mile High Club: Met The Mile High Club wordt De Hangar (grote podium in de loods) van IAMTHECITY volledig omgetoverd tot exclusieve ‘above the ground’ club. Een stiekem feestje waar de muziek sluimert en de gasten wat op hun geweten hebben. Niks op je geweten? Na deze nacht wel. Voor de zondaars die op de zonsopgang wachten met een cocktail, een glas champagne en een hapje. Muziek van de nacht is van de vuige Wannabe A Star, DJ en paaldansster. Daarnaast hebben we twee lokale vinyldraaiers met de juiste instelling op het nachtprogramma staan: Bonnefooi en Thud Hola (Barre Tijden).

TICKETS
Kaartverkoop voor IAMTHECITY is gestart via www.IAMTHECITY.nl. Deze kaarten zijn passe-partouts (voor beide dagen), de prijs is ? 24,99. Kaarten voor de vrijdag en zaterdag zijn ook los verkrijgbaar, vrijdag ? 12,49 en zaterdag ? 17,49.
Tickets zijn verkrijgbaar via www.iamthecity.nl of Primera winkels.

VRIJDAG (17:00 – 01:00)
Slow magic (US)
DAAU / Die Anarchistische Abendunterhaltung (BE)
Mister & Mississppi
Gnucci (SWE)
Cairo Liberation Front
Hamertje Tik
Jett Rebel
Taymir

ZATERDAG (17:00 – 04:00)
Great Minds
Andy Burrows (UK)
Jackson Scott (US)
Thomas Azier
Mojo Fury (IE)
The Future’s Dust
Elias Mazian
DE ROOIE NEGER
The Mile High Club:
Wannabe A Star, Bonnefooi & Thud Hola

Het muzikale programma wordt nog verder aangevuld, alsmede het creatieve randprogramma.

INFO
IAMTHECITY wordt georganiseerd door Podium De Kelder. Vrijdag 8 en zaterdag 9 november is het Oliemolenkwartier in Amersfoort de locatie van dit festival.

Meer info en kaarten: www.iamthecity.nl