pkp15_headerDe wonderen zijn de wereld nog niet uit! Mark Ronson, de strafste producer van het moment, bevestigt opnieuw zijn komst naar Pukkelpop. Nadat hij eerder liet weten verstek te moeten geven, gooide hij zijn hele agenda om en vinden we hem opnieuw achter de draaitafels op vrijdag 21 augustus.

Een dag later bestormt Baroness, een van onze favoriete metalbands, The Shelter en presenteren we de spannende electronica van Garden City Movement. Op donderdag zal ook The Last Internationale te zien zijn, de band van Rage Against The Machine-drummer Brad Wilk.

Naast de Dance Hall takeover van Radio Soulwax op woensdag, gooien we die dag ook de deuren van de Castello open voor de fijnste bands van eigen kweek.  Novastar, The Van Jets, The Hickey Underworld, Tourist LeMC, Soldier’s Heart en platendraaiers van dienst The Whateverszorgen meteen voor een tussentotaal van 51 Belgische acts op Pukkelpop 2015.
Tickets
Er zijn enkel nog combi tickets verkrijgbaar. Tickets zijn beschikbaar via www.pukkelpop.be en  www.proximusgoformusic.be. Om frauduleuze praktijken te vermijden, roept de organisatie op om tickets niet via social media te delen.

Pukkelpop 2015 is op woensdag 19, donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus 2015. Voor alle info over o.a. line-up, tickets en camping: www.pukkelpop.be.