FestyLand2013_Facebook_400x400pxNa zes mooie jaren op Landgoed Hendrickx gaat FestyLand verhuizen naar recreatiepark Hemelrijk in Volkel. Het terrein, grenzend aan het water, biedt een scala aan mooie mogelijkheden. Tegelijkertijd met deze verhuizing wordt het vernieuwde concept gelanceerd waarbij de sfeer en beleving van het oude vertrouwde FestyLand gegarandeerd blijven. De eerste band voor de afsluiter van het festivalseizoen is inmiddels bevestigd: het enorm succesvolle Kensington. Zondag 12 oktober wordt een nieuw creatief festival met een andere naam.

FestyLand op 10 en 11 oktober
Op vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober herrijst er aan recreatiepark Hemelrijk, grenzend aan de recreatieplas, een prachtig Festydorp en zal het festival veel moois presenteren aan pop, rock, dance, sfeer en beleving. De eerste bevestigde naam Kensington komt dit jaar met een nieuw album. En dat deze band  razend populair is, blijkt wel uit het feit dat de gehele clubtour in november en december nu al is uitverkocht. Een mooie kans om ze tijdens FestyLand nog te kunnen zien!

Nieuw festival op zondag 12 oktober
De zondag krijgt een bijzondere schwung, er zal in diverse tenten van alles te beleven zijn. De exacte invulling en de naam van dit nieuwe festival blijven nog even een verrassing. Deze Surprise Sunday is toegankelijk voor alle leeftijden.

Start Early Bird voorverkoop 2014
Vanaf vrijdag 4 juli aanstaande om 11.00u start de Early Bird voorverkoop via www.festyland.nl. De eerste 3.000 combi-tickets en 2-dagen tickets kunnen met € 5,- korting worden aangeschaft. Campingtickets gaan ook meteen in de verkoop, losse dagtickets zijn later verkrijgbaar.

De Early Bird ticketprijzen exclusief fee voor FestyLand 2014:
2-dagen ticket FestyLand (vrijdag en zaterdag)                                   € 38,- (in plaats van € 43,-)
Combi-ticket (2-dagen ticket FestyLand + ‘Surprise Sunday’)          € 43,- (in plaats van € 48,-)
Campingticket                                               € 18,-

Leeftijd
Tijdens FestyLand op vrijdag 10 oktober en zaterdag 11 oktober geldt er een minimum leeftijd van 18 jaar. Het nieuwe festival op zondag daarentegen kent geen leeftijdsgrens.

Editie 2013
Vorig jaar mocht de organisatie maar liefst 32.000 festivalgangers binnen de festivalpoorten verwelkomen. Op de FestyLand website staat de aftermovie van de zeer succesvolle editie van 2013.

Website & Social Media

Blijf op de hoogte via de FestyLand website en Social Media (Facebook, Twitter, Youtube)