Hier zijn ze dan in willekeurige volgorde: Freestroke, Guy Forsyth, Jimmy Vaughan,Jason Ricci & New Blood, De Dijk, Cuby + Blizzards, Heather Nova, The Cranberries, Twisted Sister, Saybia, Southside Johnny & the Asbury Jukes, Anvil, Nicolie Fermie, The Hoax, Crosby, Stills & Nash, John Fogerty en Status Quo en Ray Manzarek & Robby Krieger of the Doors. Deze originele The Doors-leden zorgen samen met  Brett Scallions, bass-legende Phil Chen en drummer Ty Dennis voor een tripje door de muziekgeschiedenis. Op zondag sluit Toto af. De Toto line up is om van te smullen want de volgende leden zullen van de partij zijn: David Paich, Steve Lukather, Steve Porcaro, Simon Phillips, Joseph Williams  en Nathan East. Ze dragen hun korte zomertour op aan Steve’s broer Mike Percaro die ernstig ziek is. Voeg daaraan toe Billy Idol, onze rockende Rebel Yell en de dag kan niet meer stuk.

Voorverkoop
Zaterdag 20 maart gaat het gebeuren, dan kunnen de allereerste kaarten voor Bospop 2010 worden gekocht. Koop kaarten alleen bij de officiële voorverkoopadressen die op onze site staan.  Dan weet je in elk geval zeker dat de kaarten echt zijn en dat je niet te veel betaalt. Kaarten kosten 69,- euro voor een dagticket excl. bespreekkosten en als je het hele weekend komt kost het 120 euro voor een passe-partout.

Bospop 2010 wordt een geweldig feest.
Crosby, Stills & Nash, John Fogerty en Status Quo zijn eerder al bevestigd. Kijk op www.bospop.nl voor alle bevestigde namen. Houd deze site in de gaten! Over niet al te lange tijd maken we dan ook de time-table bekend.

Wie jarig is, geeft kaarten weg!
Het is inderdaad niet te geloven, maar Bospop bestaat dertig jaar. Dat willen zij graag met jullie vieren. Vandaar dat zij maar liefst dertig passe-partouts voor Bospop gratis en voor niks weg gaan geven. De passe-partouts verloten zij onder de abonnees van hun nieuwsbrief. Ken je nog iemand die niet staat ingeschreven voor de nieuwsbrief? Zorg dan dat dit voor 15 april gebeurt. Wat op die dag trekken zij 15 gelukkige winnaars die elk 2 passe-partouts voor Bospop krijgen. Is dat even mooi meegenomen.